T-18 mestariksi Umbro-cupin mestariksi

Seinäjoen Sisun T-18 joukkue teki onnistuneen retken välipäivinä Tampereelle TPV:n järjestämään umbro-turnaukseen. Joukkue pelasi turnauksessa kolme ottelua ja voitti ne kaikki puhtaasti. Viimeisessä ottelussa Sisu kaatoi TKT:n 1-0.Sisun T-18 joukkueen jalkapallokausi 2011 sai lentävän lähdön, kun se haki turnauspokaalin Seinäjoelle TPV:n, TKT:n ja RaiFu:n nenien edestä. Joukkue oli matkassa mukana kapealla materiaalilla ja huonosti nukuttujen öiden jälkeen, mutta se ei kauhiasti menoa haitannut. Joukkue koostui 93-96 syntyneistä tytöistä ja kaikki hoitivat leiviskänsä erinomaisesti. Sisun tytöillä olisi ollut mahdollisuus useampiinkin osumiin, mutta tolpat ja rimat olivat kuusi kertaa pallon esteenä maalin synnylle.
Sisun maalissa pelannut Pinja Ristolainen joutui muutamaan otteeseen venymään paraatipelastukseen, mutta muilta osin Sisun kenttä puollustus hoiti hienosti tonttinsa. Turnauyksen ainolainenkin lipsahti oman pelaajan kautta maalivahdin päähän ja siitä maaliin, varsinainen onnenkantamoinen kulman jälkitilanteesta. Krista Välimäki huolehti yhdessä 96 linjan Nurmela- Järvenpää-Hautamäki, että vastustajien hyökkääjillä ei ollut asiaa Sisun 16:sta alueelle. Keskikentän maestroina pyörivät Maria Saarijärvi ja Taija Luoma, jotka rakensivat erinomaisesti peliä ja ottivat vastuuta molempien suuntien pelistä. Sisun taitavat laitalinkit Liisa Saksi ja Hanna Makkonen haastoivat ja antoivat erinomaisia keskityksiä kärjessä pelanneille Jenni Taittoselle, Jessika Vilppulalle ja Laura Latvalalle. Sisun kärkikolmikko olikin vastustajien puolustukselle myrkkyä ja vieläpä tehokasta sellaista.
Sisun tytöt vetäytyvät nyt loppuviikon kestävälle harjoitustauolle ja aloittavat harjoittelen jälleen sunnuntaina 2.1. klo 18.30 Seinäjoki areenassa.
Onnittelut vielä koko joukkueelle Tampereen Umbro cupin voitosta.