Tenkula jatkaa Sisun johdossa

Voimistelu- ja urheiluseura Seinäjoe Sisu ry valitsi Jarkko Tenkulan jatkamaan seuran puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana jatkaa Mikael Luotola. Seura päätti kokouksessa liittyä Pohjanmaan Liikunnan ja Urheilun jäseneksi.Seinäjoen Sisun vuosikokouksessa puheenjohtajakaksikko sai jatkoajan. Samoin taloudenhoitajana jatkaa Timo Mylläri ja sihteerinä Pasi Rajala. Suurin muutos oli hallituksen koon pienentäminen yhdestätoista kahdeksaan.  Muutoksella pyritään tehostamaan hallinnointia ja panostamaan operatiivisen toiminnan keskittäminen lajijaostoihin. Näin strategia 2015 sai lentävän lähdön Sisun hallintouudistuksen myötä. Hallituksen muut jäsenet ovat Marjo Saranpää, Pekka Tulisalo, Jyrki Saranpää ja uutena Tomi Kotoneva.

Vuosikokous hyväksyi tulevan vuoden toimintasuunnitelman ja talouisarvion, joka on yli 120.000 euroa. Sisu jatkaa yhä yleisseurana, jonka suurimmat lajit ovat jalkapallo, futsal ja salibandy.

Seinäjoen Sisu siirtyy urheiluvaikuttamisessa uuteen aikaan, sillä seura päätti hakea yksimielisesti PLU ry:n jäsenyyttä 1.1.2010 alkaen. Seinäjoen Sisu on päätöksen jälkeen TUL:n, TSL:n ja PLU:n, sekä usean lajiliiton jäsen.

Marja Saarijärvelle sai Lauri Manner rahaston stipendin

Seuran jäsenmaksut ovat vuodelle 2010 aikuiset 5,- lapset ja nuoret alle 15 v. 3,- perhe 10,- ja kannatusjäsenmaksu 20,-  Jäsenhankintaan tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota. Sisu tarjoaa mm. etuja yhteistyökumppaneilta ja mm. Rukan lomaosakkeesta jäsenetuhinnoilla käyttömahdollisuuksia.

Lauri Mannerin muistorahaston stipendi myönnettiin jalkapalloilija Maria Saarijärvelle. Maria sai itsensä ja lajin kehittämiseen 300€, sekä kunniakirjan ja stipendin myöntöperusteet.

Kokouksessa puhetta johti kunniajäsen Juhani Suvanto.