Tomi ”Kotsi” Kotoneva Sisun peräsimeen

V.U.S. Seinäjoen Sisu ry:n johto kaksikko vaihtui, sillä seuran 80 v. juhlavuoteen mennään Tomi ”Kotsi” Kotonevan johdolla. Kotsi on urheilun ja Sisun monitoimimies kentältä. Talvet menee valmentaessa ja pelatessa salibandyä ja kesät juostaan ja valmennetaan nahkakuulan perässä juoksevia pikkunassikoota. Kotsi kuuluu ns. ”kintaat käteet ja töihin” -sektoriin eli silloon kun tarttee tehrä ja ryhtyä toimehen, niin sitten ruvetahan. Kotoneva korvaa puheenjohtajana sihteeriksi valitun Marjo Saranpään.
Sisun varapuheenjohtajaksi valittiin toisen polven ja pitkän linjan sisulainen Jari Hakala. Hänet nähdään kesäisin usein tenniskentillä. Nimi myös vilahtelee aikaajoin lehdissä ja erityisesti Liikunta Pohjanmaan jutuissa, Jari on urheilun ja liikunnan suurkuluttaja. Hän myös kirjoittaa Sisun 80 v. historiikin. Taloudenhoitajaksi valittiin poisnukkuneen Timo Myllärin tilalle Jarkko Tenkula.
Muut hallituksen jäsenet ovat Jukka Kalliokoski, Sami Lemettinen, Taija Luoma ja Saku Kaunismäki. Seuran hallitus pesi jonkin verran kasvojaan ja kohtalaisen tuoreella ja uudella ilmeellä mennään kohti juhlavuotta. Hallituksen ikähaitari on Suomalaisesta seurakentästä poikkeava, sillä hallituksen vanhin jäsen 52 ja nuorin kaksikymmentä. Keski-ikä taitaa nippanappa ylittää 40. Tulevaisuus on meidän.
Vuosikokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion. Juhlavuosi värittää toimintaa. Se käynnistyy tammikuussa järjestettävällä jalkapalloturnauksella ja teatteriesityksellä, josta vastaa Euroopa neljä. Seuran historiikin eteenpäin vieminen, Sisulan kehittäminen ja muut askareet värittävät vuotta.
Sisun toiminnantarkastajiksi valittiin Esko Kandelin ja Seppo Ikola, sekä varalle Orvo Kovero.