TUL100 oli hieno elämys

Seinäjoen Sisu osallistui #TUL100 tapahtumiin laajalla rintamalla, sillä mukana oli tenniksen pelaajia, jalkapalloilijoita, kuntoilijoita ja joukkojen juhlan esiintyjiä. Sen lisäksi viikonloppua edeltäneelle nuorten kansainväliselle osallistui Sisun Taija Luoma, Nea Kunto ja Jarkko Tenkula työnsä puolesta. Leirillä oli osallistujia Italiasta, Kataloniasta ja Virosta.

Sisu osallistui jalkapalloturnaukseen kolmen joukkueen voimin. Tuliaisena oli ensimmäinen, kolmas ja neljäs sija. Joukkueiden tsemmaripelaajina palkittiin Jarkko Nykälä, Aleksi Nyberg ja Aatu Myllyperkiö.

Jalkapalloilijoiden momentum koitti kuitenkin Helsingin jäähallin Joukkojen Juhla -esityksessä. Kaksitoista Sisulaista pikkupalloilijaa pääsivät loistamaan estradilla. Ikimuistoinen kokemus kaikille pikkupelureille. Oli uskomatonta kun lavalla tulivat Jouki Tikkanen, Minetit ja isot  nuorisoryhmät miten pojat seurasivat näiden huippujen samanaikaisuutta ja liikettä. Samoin valot ja Kimmo Pohjosen musiikki teki vaikutuksen. Nuorommat kuiskivat takapenkissä, että tuntuu jopa hivenen pelottavalta.

Tenniksessä Sisun trio Jari Hakala, Jari Oravasaari ja Markus Aaltonen putsasivat pöydän mitaleista. 

Juhlavuoden tapahtumat jatkuvat Sauvossa heinä-elokuun vaihteessa lasten- ja nuorten leirillä, jonne Sisulaiset osallistuvat jälleen sankoin joukoin.