Tunnelma katossa

Sisulaiset laskeutuvat joulun vastaanottoon kökkimällä ja kokoontumalla yhteen. Jo perinteiseksi muodostunut Osuuspankin eläkeläisille suunnattu joulujuhla avaa sydämet, sillä sadat kohtaamiset tuttujen kanssa parkkialueella ja narikassa hehkuvat joulun lämpöä. Kolkko halli muuttuu tunnelmalliseksi joulujuhlan viettopaikaksi. Joululauluja, puheita ja joulun sanomaa.

Siitä on helppo sukeltaa keittiöhommiin ja kinkun paistoon ja kalan graavaukseen. Tänäkin vuonna Sisun veteraaneja kokoontui työväenyhdistyksen kerhotiloihin yli kolmenkymmenen miehen joukoin. Esteitäkin pakkaa tuleman näin joulun alla, mutta juttua saatiin aikaiseksi tälläkin joukolla. Tilaisuus alkoi hiljaisella hetkellä poisnukkuneiden sisulaisten muistoa kunnioittaen. Tämän jälkeen vähän tilannekatsausta ja ruokaa. Hyvä ruoka, parempi mieli – juttua alkoi syntyä kummasti kun päivä eteni eteenpäin.

Viikko päättyy perinteisesti areenan parkkipaikalla satojen autojen liikenteenohjauksella. Joulumarkkinat päättävät talkoovuoden ja on aika rauhoittua. Kiitos talkooväelle, yhteistyökumppaneille, joukkueiden taustaryhmille – ihan kaikille hengessä mukana eläneille. Tyä jatkuu paremman huomisen eteen #sisullajasyrämmellä.