Virkiä vei pisteet B-tytöiltä

Sisun tytöt jatkoivat pelillisesti hyviä otteita Lapuan Virkiän vieraana Liuhtarin stadionilla. Kotijoukkue vie pisteet kahdella Laura Katteluksen osumalla. Tauolla tilanne oli 1-0 kotijoukkueelle.

Ottelu pelattiin tuulisissa olosuhteissa Liuhtarin uudella kentällä. Molempien joukkueiden valmistelu onnistui hyvin ja taustalla oli äärimmäisen tiukat futsal ottelut ennen ottelun alkua. Taidettiin siinä vähän muistella nuoremman Virkiän joukkueen peliotteitakin…

Virkiä sai ensijaksolla kovan myötätuulen taakseen ja pystyi palloa vierittämään kohti Sisun päätyä. Kotijoukkueen Laura Kattelus onnistuikin murtautumaanSisun puolustuksen keskeltä läpi siirtäen Virkiän 1-0 johtoon ottelun viidennellä minuutilla.

Tämän jälkeen Virkiän tositilanteet olivat harvassa, sillä Sisun keskialue tiivistyi ja Jenni Taittonen yhdessä Maria Saarijärven kanssa hoitivat Lauran loput lähentely-yritykset väljemmille vesille. Viimeisenä lukkona hääri Pinja Ristolainen. Totuuden nimissä Sisu ei päässyt kun pariin otteeseen hyökkäämään ensijaksolla.

Toinen jakso olikin Sisun näytöstä. Tytöt pelasivat nättiä lyhytsyöttöpeliä keskialueella ja alakerrasta tuli hyviä palloja linjan taaksen niin ilmasta kuin maasta. Ottelun toisen jakson aluksi Lyyli Iivarinen pääsi koittamaan tykkiään, mutta valitettavasti veto suuntautui hivenen maalista ohi. Pari minuuttia edellisestä pääsi Hanna Makkonen laukomaan oikealta, mutta pallo suuntautui sivuverkkoon. Tilanteita seurasi tilanteiden jälkeen ja kotijoukkueen fanaattinen kannustusyleisö, joskaan ei niin asiallinen, koki kylmien väreiden hiipivän pitkin selkäpiitä punaisen vaaran lähestyessä Virkiän maalia kohti tilanne tilanteelta, paikka paikalta. Virkiä 2-0 loppunumerot syntyivät onnenkantamoisen jälkiseurauksesta, kun alakerran avaus jäi eteen hypänneeseen Lauraa, joka kiitti siirtäen pallon maaliin. Sisu pelasi rohkeaa peliä toisella puoliajalla kolmen alakerralla ja kolmella hyökkääjällä. Tähän astiset ottelut ovat osoittaneet sen, että pelillisesti emme ole juurikaan jäljessä, mutta fyysinen voima ja kivun vastaanottamisessa ja koiruuksissa joukkue on jäljissä ja jälkimmäisessä aikoo pysyä jatkossakin jäljessä.