Voimailu

Tervetuloa Seinäjoen Sisun voimailujaoston toimintaan mukaan,  Tällä hetkellä päälajimme on painonnosto, mutta voimailijatkin ovat tervetulleita mukaan salille.

Painonnosto on kaikkia lihasryhmiä kehittävä kokonaisvaltainen urheilulaji, johon monen muun lajin pohja ja lihasvoimaharjoitteet perustuvat. Tervetuloa rohkeasti myös tutustumaan se ei velvoita vielä mihinkään.

Tarjoamme hyvän harrastuksen lisäksi oppia lajin perusteista, joita ovat olympianostot tempaus ja työntö että lajiin kuuluvat harjoitteet ja apuliikkeet.

Otamme aktiivisesti mukaan läpi vuoden uusia nostajia ja lajin harrastajia. Alaikäraja on 12 vuotta.

Sisun painonnoston vuoden 2020 kausimaksu on 100€. Maksu sisältää seuran jäsenyyden,jäsen edut sekä ilmaiset treenivuorot ja välineet kahdesti viikossa. Maksun voi maksaa kahdessa osassa syys ja kevätkaudesta.

Tervetuloa mukaan hienon lajin pariin!

”Nostat joka päivä, nosta oikein!”

Sisun vakiharjoitteluvuorot 2020 alkavat jälleen tiistaina 11.8 klo 19.00ja jatkuvat tiistaisin klo 19.00-20.30 ja torstaisin klo 19-20.30 toukokuun loppuun 2021 asti Seinäjoen uimahalli-urheilutalolla ala-kerran painonnostosalissa. Lisäksi harjoittelemme suunnitellusti myös muina aikoina. Kesäajan harjoitusaikataulusta ilmoitamme erikseen.

Tulossa syyskaudella 2020:

Painonnoston Juniorikurssi, suunnattu erityisesti 12-16 tytöille ja pojille. Lisäinfoa lähiaikoina.

Painonnoston Peruskurssi, yleinen suunnattu kaikille myös lajia jo harrastaneille. Lisäinfoa lähiaikoina.

Seura/joukkuevalmennus eri lajeihin myös sovitusti, kysy lisätietoja!

 

Yhteyshenkilö: Saku Kaunismäki 040 539 09 47  e-mail: painonnosto.sisu@gmail.com

painonnosto-sm-hopeaa-2016

Risto Lehtinen voitti EM-HOPEAA Masters EM painonostossa Rovaniemellä 2019