Voimailu

Tervetuloa Seinäjoen Sisun voimailujaoston toimintaan mukaan,  Tällä hetkellä päälajimme on painonnosto ja toiminnallinen urheilu, sekä voimannoston harjoittelijat ovat tervetulleita mukaan salille.

Painonnosto on kaikkia lihasryhmiä kehittävä kokonaisvaltainen urheilulaji, johon monen muun lajin pohja ja lihasvoimaharjoitteet perustuvat. Tervetuloa rohkeasti myös tutustumaan se ei velvoita vielä mihinkään.

Tarjoamme hyvän harrastuksen lisäksi oppia lajin perusteista, joita ovat olympianostot tempaus ja työntö että lajiin kuuluvat harjoitteet ja apuliikkeet.

Otamme aktiivisesti mukaan läpi vuoden uusia nostajia ja lajin harrastajia. Alaikäraja on 12 vuotta.

Sisun painonnoston vuoden 2023 kausimaksu on 75€. Maksu sisältää seuran jäsenyyden, jäsenedut sekä ilmaiset treenivuorot ja välineet kahdesti viikossa. Maksu maksetaan tilille: FI9554190120195130

Tervetuloa mukaan hienon lajin pariin!

”Nostat joka päivä, nosta oikein!”

Sisun vakiharjoitteluvuorot ovat jatkuvat jälleen. Vuorot ovat tiistaisin klo 18:30-20:30 ja torstaisin klo 19:30 – 21:000 T2M salilla Alaseinäjoenkadulla Omasp-stadionin vieressä. Lisäksi harjoittelemme suunnitellusti myös muina aikoina. Kesäajan harjoitusaikataulusta ilmoitamme erikseen.

Painonnoston Juniorikurssi (ikä 12-16), ei varsinaisia kursseja tällä hetkellä mutta otamme uusia nostajia koko ajan joukkoomme. Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa kokeilemaan lajia.

Seura/joukkuevalmennus eri lajeihin myös sovitusti, kysy lisätietoja!

Yhteyshenkilö: Saku Kaunismäki 040 539 09 47  e-mail: painonnosto.sisu@gmail.com

 

Risto Lehtinen voitti EM-HOPEAA Masters EM painonostossa Rovaniemellä 2019