Ei mennyt ihan suunnitelmat niinkuin ”strömsöössä”

”Sisulassa” jälleen. Suunnitelmissa oli  päästä yläkerran sängyn ja lattian kimppuun, mutta toisin kävi. Pihatyöt jatkuivat ja viimeiset ikkunanpuitteet saivat pohjavärin. Päivän tärkein agenda oli kuitenkin valaistuksen lisääminen, lämminvesivaraajan kytkeminen ja pistorasioiden lisääminen.

Keittiö tuli kuntoon, mikä oli se ykkösjuttu. Nyt on astianpesukoneella omat pistokkeet ja keittiön sähköisillä laitteilla (mikro, kahvinkeitin yms.) riittävästi virtalähteitä työtasolla. Keittin lampun katkaisijakin siirrettiin oikialle paikalle ovensuuhun. Syksyn pimeät helpottavat, kun etupihalle kytkettiin liiketunnistelemalla tehty lamppu. Helpotusta tuo myös lämminvesivaraaja, kun pääsee lämpöiseen suihkuun taksvärkkipäivän jälkeen. Päivä oli mielenkiintoinen ja aina oppii jotakin uutta. Tällä kertaa oli liikkeellä Pekka Hopeavuoren johdolla ja apukäsinä toimivat Jakke ja Jesse.

DSCN2625[1]

Tulevalla viikolla tavoitteena on pesuhuoneen valaiseminen, lattialämmityspistokkeiden siirto ja pesuhuoneen pistokkeiden kytkentä. Lisäksi peräkammari saa kattovalon.