Futsal – Naisten joukkueella hyviä pelejä Ritolahallissa

Sisun naisjoukkueet T92 ja T93 jatkoivat hyviä esityksiä 8.2. Ritolahallissa. Kummallekin joukkueelle tuli voitto ja tappio. Voitot tuli paikallisvastustajasta SeMistä ja tappiot fyysiselle BK-48 joukkueelle.

BK-48 – Sisu T93 3-1 (1-1)

Tässä ottelu fyysisesti vahvempi BK-48 oli niskan päällä koko ajan, vaikka Sisu meni johtoon Hanna Makkosen hieman onnekkaalla vedolla. Sisulla oli pelin alkaessa maalivahdin lisäksi viisi kenttäpelaajaa, mutta pelin edetessä väsymys ja loukkaantumiset estivät sen, että kentällä oli loppuakohden vain yksi joukkue. Sisu kärsi myös loukkaantumisista, ensin Jenni Taittonen, sen jälkeen Marja Saarijärvi, hetken kuluttua peli joduttiin välillä keskeyttämään vähäksi aikaa, kun joukkueen erinomaisesti pelannutta maalivahti Pinja Ristolaista jouduttiin kentällä hoivaamaan. Hyvästä taistelusta kuitenkin työille 10 pistettä ja sulka päähän.

0-1 Hanna Makkonen
1-1 Maria Rönn
2-1 Minna Uusitalo
3-1 Malin Haglund

SeMi – Sisu T92 2-4 (1-1)

Ensimmäisessä päivän paikallisottelussa olivat SeMi ja Sisu T92 joukkueet. Ottelussa oli molemmilla joukkueilla maalipaikkoja paljon enemmän kuin lopputulos näyttää, mutta maalivahdit pelasivat hyvän pelin kummassakin päädyssä. SeMi:n joukkueesta sen verran voi myös kertoa, että joukkue on todennäköisesti tämän naisten ”divarin” nuorin joukkue, pelaajien keski-ikä taisi olla 14 vuotta.

1-0 Rosi Alten
1-1 Anni Vähäpesola
2-1 Julia Kallinki
2-2 Laura Kokko
3-2 Essi Holopainen
4-2 Julia Kallinki

Sisu T92 – BK-48 0-4 (0-4)

Sisu T92 joukkue taisteli tässä ottelussa sen minkä pystyi. Turnauksen fyysisin ja rauhallista syöttöpeliä pelannut BK-48 teki kaikki tarvittavat maalit tasaiseen tahtiin ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla ottelun maalivahdit Sisun Lyyli Iivarinen ja BK-48:n Camilla Björgvist pitivät huolen, että maaleja ei enää tehty eikä nähty.

0-1 Minna Uusitalo
0-2 Heidi West
0-3 Malin Haglund
0-4 Minna Uusitalo

Sisu T93 – SeMi 6-2 (5-1)

Päivän toisessa paikkallispelissä oli ”Hanna Makkonen Show”. Hanna teki pelissä neljä maalia, mutta paremmalla viimeistetyllä hän olisi voinnut tehdä toiset neljä lisää. Itse ottelu oli alusta saakka Sisun hallintaa. Ottelun tempo oli kokoajan aika rauhallinen ja siitä syystä joukkueet jaksoivat pelata pelin tasaisen varmasti loppuun saakka (Sisulla oli yksi ”vaihtotyttö” ja SeMi:llä kaksi ”vaihtotyttöä”).

1-0 Hanna Makkonen
2-0 Hanna Makkonen
3-0 Hanna Makkonen
4-0 Jenni Taittonen
5-0 Maria Saarijärvi
5-1 Emilia Rauhala
6-1 Hanna Makkonen
6-2 Anni Vähäpesola