Jalkapallojaosto järjestäytyi

Seinäjoen Sisun jalkapallojaosto järjestäytyi vuodelle 2014. Jaoston puheenjohtaksi valittiin muutaman vuoden tauon jälkeen paluun tehnyt Jarkko Tenkula. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Kunto, taloudenhoitajaksi valittiin Jukka Hotokka ja sihteerinä jatkaa Veli-Matti Karhu. Jaoston muut jäsenet ovat Mari Koivuniemi, Taija Luoma, Markku Pesola ja Ari Saarinen.
Jalkapallojaoston työvaliokunnan muodostavat puheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja.
Jalkapallojaosto järjestää yhdessä valmennuspäällikkö Mika Keltamäen johdolla säännöllisesti va-ke -teemailtoja, sekä puheenjohtajan ja taloudenhoitajan johdolla jojo -iltoja.
Seinäjoen Sisun jalkapallojoukkueet harjoittelevat pääasiallisesti Seinäjoen monitoimihallilla, joka on seuran osittain omistama. Joukkueiden kausimaksut päätettiin pitää kohtuullisina matalan harrastuskynnyksen ylläpitämiseksi. Naisten ja B-tyttöjen kausimaksu on 340 euroa, muiden junioreiden 250 euroa. Pallokoululaisilta kerätään muutaman kympin varustemaksu ja P-8/7 joukkueen kausimaksu on 100 euroa. Maksuilla katetaan hallivuokria, ohjausta, valmennusta, koulutusta, sekä kauden pelitoimintaa. Sen lisäksi jokainen pelaaja saa teknisen harjoittelupaidan, shortsit, sukat ja P-02 – P-05 maksuun sisältyy verryttelyasut.