Jatkoa T15 Tanskan matkaan, osa 2

Takana 2:n tunnin laivamatka Göteborgista Frederikshavn:iin, mistä ajomatka jatkui sateisessa ja koleassa kelissä kohti Aalborgia ja Aabybro:ta. Majoituspaikalla olimmekin jo hyvissä ajoin, jopa ennen paikallisia järjestäjiä. Ruokailu tähän väliin, ja sitten koululle uudestaan.

Pientä jopinpostia oli tiedossa, pari tyttöä alkaa olla flunssan kourissa ja pieniä vatsataudin oireitakin muutamalle ilmenee. Toivottavasti tilanne ei tästä pahemmaksi muutu.

Torstai aamulla herätys on klo 7.00. Aamupala alle, pieni huili ja lyhyt harjoittelutuokio viereisellä nurmikentällä. Keli on muuttunut hiukan poutaisemmaksi, mutta pelaajatilanne näyttää tukalammalta. Ensimmäiseen peliin norjalaista Sognea vastaan lähdetään 12 pelaajan voimin. 4 tyttöä parantelee itseään.

Peli 1:

Sogne-peli oli tasaista vääntöä molemmin puolin, vaikka ensimmäisen maalin iski Sogne harmittavasti ensimmäisestä hyökkäyksestään. Sisun tytöt eivät olleet vielä täysin hereillä. Tämän jälkeen ei Sisun maalilla pelanneen JP:n tarvinnut vaarallisia tilanteita katsella, vaan pelin painopiste oli keskikentällä ja siirtyi hiljalleen Sognen päätyyn. Ansaitun tasoituksen tykitti Peppi Laurila vaparista n. 20 metristä vielä ennen puoliaikaa.

Peli 2:

Kookas Aabybron Tanskasta  asettui vastaan seuraavaksi. Joukkueemme pelaajamäärä oli kasvanut nyt jo 13:ta, eli 2 vaihtopelaajaa. Tämä peli oli täysin kaksijakoinen. Sisu vei ensimmäisen puoliajan, Aabybro toisen. Molemmat puolustivat kuitenkin hyvin ja ns. maalinedushässäköitä ei pelin aikana pahemmin ollut, vaan molemmat tukahduttivat ne rangaistusalueen ulkopuolelle. Tasapeli 0-0 oli oikeutettu tulos pelitapahtumiin nähden.

Peli 3:

Kolmas peli Norjalaista Haslumia vastaan alkoi tunnin aikataulusta myöhässä ja joukkueemme koko oli edelleen 13 pelaajaa.

Liekö nämä osasyitä siihen että oma pelimme oli hiukan hermostunutta pelin alkuvaiheessa ja Haslum sai luotua painetta Sisun kenttäpuolelle. Pelin edetessä tilanne kuitenkin tasoittui ja molemmissa päissä nähtiin hyviä maalintekopaikkoja. Parhaimman paikan sai Haslum toisen puoliajan puolessa välissä ja käytti sen myös tehokkaasti hyväkseen. Sisun tytöt joutui toisen kerran turnauksessa takaa-ajo asemaan.

Joukkueesta alkoi jo näkyä pieni väsymys, mutta peliasenne ja halu taistella nousivat tärkeämpään rooliin. Pelin painopiste siirtyi hienokseltaan Haslumin puolelle, mutta itse maalia ei onnistuttu tekemään ja pisteet Haslumille. Tämä oli hieno taistelu koko joukkueelta.

Nyt majoituspaikalle suihkuun, syömään ja laittamaan ensimmäinen turnauspäivä pakettiin. Huomenna edessä vain yksi peli ja sen jälkeen tutustumaan Blokhusin hiekkarantoihin ja Hjörringin kaupunkiin.

Halla
13.5.2010 Aabybro