Kankaanpää vuoden pelaaja

Seinäjoen Sisun jalkapallojaosto viett kauden päätösjuhlaansa Seinäjoki salissa. Paikalle oli kertynyt todella mukavasti väkeä, sillä tilaisuuden jälkeen komea palkintopöytä oli lähes tyhjä ja kaikki 300 Vaasan leipomoiden valmistamaa herkullista voinsilmäpullaa olivat huvenneet parempiin suihin. Samoin oli käynyt Olvin colalle ja jaffalle.

Eino Kiurun perikunnan lahjoittamat jalkapalloilijapatsaat saivat vuoden pelaajana palkittu Nina Kankaanpää ja vuoden juniorina palkittu Julius Pietilä. Vuoden nappulapelaajana palkittiin Pekka Penttilä.
Seinäjoen Sisun jalkapallokausi 2013 oli hyvä, sillä seura sai futsal -kaudelta jatkoa PM-mitalien sarjaan, sillä T-01/02 joukkue voitti hopeamitalit kauden päätteeksi. Joukkueen kausi oli muutenkin erinomainen, sillä joukkue menestyi hyvin turnauksissa koko kauden ajan. Turnaus menestys oli tällä kaudella ominaista muillekin Sisun joukkueille, sillä kaiki ikäryhmät menestyivät tahoillaan erinomaisesti.

Jalkapallojaosto palkitsi vuoden maalivahtina Pinja Ristolaisen. Vuoden jalkapalloperheenä palkittiin Mika ja Ritva Keltamäen perhe ja toimitsijoina Pojat-03 joukkueen toimijat. Edustusjoukkueen pelaajat äänestivät vuoden naispelaajaksi Aliisa Järvenpään. Hänet valittiin myös vuoden tyttöpelaajaksi. Vuoden tyttönappulan palkinnon sai itselleen Sanni Savela.

Jarkko Tenkulan puhe ja palkittujen lista