Kiurun patsaat Kankilammelle ja Korpiselle

Täältä lisää Päättäjäiskuvia 29.10.2015 by Marko Kotilainen

Seinäjoen Sisu viestti jalkapallokauden päätöstä yhdessä veljesseura Sisu-Pallon kanssa Seinäjoen kampustalolla. Sisu -perheet olivat kokoontuneet isoin joukoin ja palkintopöytä tyhjenikin lähes kokonaisuudessaan illan päätteeksi. Tilaisuus alkoi aikamatkalla kuvien välityksellä menneeseen kauteen. Kuvakavalkaadi koostui pikkujunnujen äitienpäivä -pelistä ikämiesten otteisiin ja väliin mahtui lukuisia loistohetkiä muista ikäryhmistä.

Päätöstilaisuuden avasi Seinäjoen Sisu jalkapallojaoston puheenjohtaja toivottamalla Sisu -perheen jäsenet tervetulleeksi ja varsinaisen juhlapuheen, lyhyen ja ytimekkään piti Sisu-Pallon puheenjohtaja Vesa-Matti Tulisalo. Tulisalo painotti puheessaan harjoittelun merkitystä pelaajan kehittymisessä ja lähetti onnittelut SJK:oon suuntaan Suomenmestaruudesta. Onnea jaettiin myös omilli, sillä edustusjoukkue säilytti paikkansa kolmosessa ja reservi nousi neloseen juuri tunti ennen päätöstilaisuutta, jotyen molemmissa sarjoissa pelataan paikallisotteluja: kolmosessa kerhon kanssa ja nelosessa NuPan kanssa.

Jalkapallojaoston jakamat seuran erikoispalkinnot menivät seuraaville pelaajille: Vuoden pelaaja Janette Kankilampi (Eino Kiurun patsas) ja vuoden juniori Konsta Korpinen (Eino Kiurun patsas). Vuoden nappulana palkittiin Aatu Hakala, tyttönappulana Iida Ketelä ja tyttöpelaajana Emmi Nortunen. Vuoden liimanäppipalkinnon sai P-04/05 joukkueen Aapo Ritaranta ja vuoden perheenä palkittiin Markku Pesolan perhe.

Sisun jalkapallokausi 2015 oli hyvä. Haasteisista ajoista on noustu merkittäväksi, yhteistyökykyiseksi toimijaksi Seinäjokelaisten nuorten ja varttuneempien pelaajien liikuttajina. Yksi hienoista saavutuksista oli T-2001 junioreiden PM-hopeaa ja Ikämiesten M-45 kultamitalit. Hienoin ja merkittävin urheiluteko oli harrastejalkapalloilun käynnistyminen seuran väreissä. Toiminta keräsi vuoden aikana lähes kaksikymmentä pelaajaa viikottain.

Silmiin pistävää oli runsas pelaajien läsnäolo kauden päätösjuhlassa perheineen. Toki mukaan olis mahtunut vielä muutama henkilö lisääkin, mutta niin kaffeet kuin pullatkin syötiin viimeistä lirua ja murua myöden. Ja pulliakin nyt kuitenkin oli 360 :) Roosa -nauha säätiö kiittää tuesta. Sisulaisessa juniorityössä on tehty pitkiän aikaa asioita hyvin ja oikein, siitä kertovat isot ryhmät seurassa, mikä ei ole itsestään selvyys seuran toiminnassa.

Tilaisuus päättyi Sisu-Pallon parhaiden palkitsemiseen ja joukkueiden aploreerauksiin, sekä palloliiton pronssisten seuramerkkien jakoon. Sisu-Pallon parhaana palkittiin Eetu Takala, maalipörssin voittajana Joonas Kuivalainen ja tulokkaana Antti Viita (Salmen pytty). Reservijoukkueen parhaana palkittiin Ville Luomapuro ja maalintekijänä Tommi Luopajärvi. Vuoden ikämiespalkinnon pokkasi pitkän linjan Sisulainen Harri ”leipä” Inkiläinen.

Pronssiset seuratoimitsija merkit saivat Mari Koivuniemi, Nina Behm, Taija Luoma, Annemari Keltamäki, Hanna Harju, Jukka Hotokka, Paul Fairchild, Mika Hakala, Markku Pesola, Tero Kankilampi, Janne Homi, Mika Seppelvirta, Mikael Luotola, Miika Willgren, Antti Virkkunen ja Vesa-Matti Tulisalo.