Oldboys näyttäytyi Soinissa!

Oldboys pelasi 22.11. Soinissa pari aika kivaa peliä 🙂

Soinin yläasteen todella pienellä kentällä ”papat” kohtasivat APV:n ja JPK:n.

APV vs. Sisu Oldboys 16-3

Ensimmäisessä pelissä joukkue kirmaisi APV:tä vastaan täynnä intoa ja tappuraa. Ehkä ”papat” vähän kunnioitti vastustajaa, olihan joukkue pelannut ykkösessä kaudella 2003-2004. Maaliin ”eksyi” ihka ensimmäiseen futsal peliin allekirjoittanut. Pelistä ei ole paljon kerrottavaa, kuten numerotkin sen näyttävät, syy ei ollut kenttäpelaajissa vaan tolppien välissä. ”Maaleja taisi tulla enemmän kuin torjuntoja” kertoi maalivahti median edustajille ottelun jälkeen. Jokaisesta pelistä löytyy myös hyviä hetkiä, niin myös tästä pelistä. Sisun vanhakaarti teki kuitenkin kolme maalia ja joskus tuolla maalimäärällä myös voitetaan pelejä.

Maalit: Mika Keltamäki 2 ja Pekka Lehtola 1

Sisu vs. JPK 5-5

Toiseen peliin tuli vastaan Järviseudun Pallokerho (JPK). Tähän otteluun tuli uudesti syttynyt tai ison sytytyskipinän saanut Oldboys joukkue. Edellisessä ”muutamia” helppoja maaleja päästänyt AaaPee yritti luistaa velvoitepaikasta ja päästä huoltojoukkohin, mutta muu joukkue sai mielen muuttumaan. Pojat kun sanoivat, että ”toista noin surkeaa peliä et voi sinäkään pelata kahta peliä peräkkäin”. Tämähän nosti itseluottamukseni pilviin.

Taisi vastustaja vähän aliarvoida ”pappoja” edellisen pelin perusteella. Tässä pelissä pallo siirtyi papalta toiselle kuin ennenvanhaa ja taisi käydä niin, että vastustajan maalivahti joutui torjumaan enemmän laukauksia. ”Vanha vertyy hitaasti” tuli myös tässä pelissä esille. vastustaja pääsi aika nopeasti 3-0 johtoon ja noin kymmenen minuuttia ennen loppua peli oli vielä JPK:lle 5-2. Sitten alkoi vanha lämmetä. Pikkuhiljaa Oldboys tuli vähän lähemmäs ja viimein myös tasoihin. ja totuuden nimessä ”papat” olivat kylläkin lähempänä voittoa kuin vastustajat. Mutta historiaa tehtiin tässä pelissä, ensimmäinen piste tuli hankittua ja uskoa löytyy siihen, että tämä ei jää viimeiseksi pisteeksi sarjassa.

Maalit: Pertti Hallasuo 2, Mika keltamäki 1, Niko Seppelvirta 1 ja Mika Seppelvirta 1