Perämäki vuoden futsalpelaaja

Seinäjoen Sisu vietti hiihtolaman kynnyksellä hyvin menneen futsal -kauden päätöstä. Jaoston puheenjohtaja Vesa-Matti Tulisalo totesikin avauksessa, että kausi on Sisun toiminnassa menestyksekkäin, sillä T-18 hopea ja edustusjoukkueen kolmossija olivat sellaisia saavutuksia, mihin aikaisemmin ei olla ylletty.Edustusjoukkueesta palkittiin vuoden pelaajana Petri Perämäki. Perusteluina oli Peten tasaisuus, varmuus ja tehokkuus sarjan aikana. Vuoden junioripelaajana palkittiin edustusjoukkueen maalissakin debytoinut Matias Hallasuo. Vuoden tyttöpelaajan palkinnon nappasi itselleen joukkueen sisäisen äänestyksen jälkeen Krista Välimäki.

Sisun T-18 joukkue esitti tällä kaudella sisulaisittain menestyksekkäimmät otteet futsal sarjassa. Joukkue asetti tavoitteekseen SM-lopputurnauksen Yläjärvellä, mutta siihen ei aivan paukut riittäneet, vaikka joukkue onnistuikin kaataan ainoana sinne matkaavan Vaasan IFK:n joukkueen. Samainen joukkue teki historiaa pelaamalla naisten sarjan läpi vahvistettuna Petra Välimäellä ja Susanna Kujanpäällä. Se oli futsalin puolella ensimmäinen virallinen naisten esiintyminen. Jalkapallossahan joukkue osallistui edellisellä kaudella Suomen cupiin.

Pertti Hallasuo valmentama T-15 joukkue omasi ennen viimeistä sarjakierrosta mahdollisuudet mitaleille, jopa mestaruuteen. Tällä kertaa ei paukut vielä riittäneet. Hallasuo totesikin, että eteenpäin menty, sillä nyt pystyttiin haastamaan jo kaikki joukkueet sarjassa.

T-11 joukkue pelasi sarjan läpi alaikäisellä joukkueella, mutta pelasi vähintäänkin hyvän kauden. Maria Saarijärven, Krista Välimäen, Jenni ja Pinja Ristolaisen valmentamat tytöt esittivät kauden aikana riumukkaita otteita ja pääsivät ensi kautta ajatellen mukaan lajin saloihin.

Tulevan futsal kauden tavoitteet täytyykin heittää poikapuolelle, että sielläkin saadaan jälleen joukkueet mukaan sarjatoimintaan. Ensi kauden suola tulee olemaan paikallispelit FC Seinäjokea vastaan, joka putosi valitettavasti takaisn II-divisioonaan.