Saranpää jatkaa Sisun johdossa

Voimistelu- ja urheiluseura Seinäjoen Sisu ry:n vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi vuodelle 2015 Marjo Saranpään. Seuran varapuheenjohtajana jatkaa Tomi Kotoneva ja taloudenhoitajana Timo Mylläri. Sisun sihteeri vaihtui, sillä usean vuoden tehtävää erinomaisesti hoitanut Pasi Rajala jätti tehtävänsä muuttuneiden työkuvioiden johdosta. Hänen tilalleen valittiin sihteeriksi Jarkko Tenkula (uusi). Sisun muut hallituksen jäsenet vuonna 2015 ovat Jukka Kalliokoski, Sami Lemettinen, Jari Kunto (uusi) ja Taija Luoma (uusi). Toiminnantarkastajiksi valittiin Esko Kandelin ja Markku Mäenpää.

Vuosikokous päätti jäsenmaksun suuruudeksi 10 euroa ja nuorten jäsenmaksuksi 5 euroa. Perhejäsenmaksu pidettiin 30 eurossa ja kannatusjäsenmaksu 50 eurossa. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015. Talousarvion loppusumma päätyi 149.000 euroon ja sen ns. nollabudjetti.

Seinäjoen Sisu jatkaa usean lajin yleisseurana, jossa suurimmat lajit ovat jalkapallo ja salibandy. Seinäjoen Sisussa järjestetään tulevana vuonna toimintaa vauvasta vaariin niin kunto-,terveys- ja kilpaurheilurintamalla. Seinäjoen Sisusta osallistutaan CSIT:n maailmankisoihin 7.-14.7.2015 Italian Luiganossa. Seura tulee panostamaan toimintavuoden aikana perinteisen seuratoiminnan lisäksi niin ulkoiseen kuin sisäiseen viestintään.

Vuosikokouksen puhetta johti Jari Kunto.