Seinäjoen seurojen yhteinen harjoitushalli

Seinäjoen Sisu, Seinäjoen Seudun Urheilijat sekä Seinäjoki Crocodiles tekevät yhteisen harjoitushallin. Halliin tulee 60 x 40 metrin tekonurmi, mattopaikka ja volttimonttu cheerleader harjoituksille, heittoseinä, salibandy- ja sulkapallokentät, futsal-, golf-, pesäpallo- sekä yleisurheilumahdollisuudet, moukarihäkki ja juoksusuora.
Mukana olevat seurat perustavat hallia varten osakeyhtiön. Seuroissa on aktiiviharrastajia 1500 henkeä ja harrastettavia lajeja on toistakymmentä. 
Hallin rahoituksesta vastaavat mukana olevat seurat, Seinäjoen kaupunki ja ELY keskus. Hallin rakennusbudjetti on n. 650 000€ ja se valmistuu syksyllä 2012 Kyrkösjärven ja Jalasjärventien väliselle alueelle. 
Halli tulee helpottamaan mukana olevien seurojen lisäksi muita hallikäyttäjiä Seinäjoen alueella.
 
Seinäjoen Sisun intresseissä on ollut jo useamman vuoden ajan ”oman” harjoitushallin tai kentän saaminen, joka parantaisi talviharjoittelun edellytyksiä. Nyt Bullerintien varteen nouseva halli antaa Sisun toiminnan laadun parantamiseen paremmat edellytykset talvi- ja syyskauden harjoitteluolosuhteiden parantuessa.
Sisun lajeista jalkapallo, futsal, salibandy, sulkapallo ja miksei pöytätenniskin saattavat löytää uuden talvikauden kotikolon itselleen. Hallin rakentaminen yhteistyössä kolmen seuran kesken on oivallinen osoitus siitä, että aidon yhteistyöntekeminen parantaa onnistumisen mahdollisuuksia. Tämäkin halli nimenomaan täydentää Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen palvelun edellytyksiä, eikä suinkaan korvaa tai kilpaile niiden kanssa.