Sisu jatkaa nollakerhossa

Sisun T-18 joukkueen tuliaiset Pohjoisen reissulta olivat laihat. Joukkue ei onnistunut maalinteossa reissulla kertaakaan, valitettavasti. Sisu jatkaa pelejään kotonaan ensi viikon sunnuntaina, jolloin vastaan tulee Vaasalaisyhdistelmä VIFK.Ottelu alkoi kotijoukkueen vahvalla vyörytyksellä ja se saikin pari pahaa tilannetta luotua ensimmäisen 10 minuutin aikana. Ottelu tasaantui ja Sisun tytötkin pääsivät peliin mukaan. Liekö eilinen peli ollut rasitteena, kun jalka ei alusta lähtien noussut. Jakson jälkimmäinen puoli olikin Sisun hallintaa ja ottelu näyttikin kääntyvän vierailijoille. Sisulla oli hyvä paikka 26 minuutin kohdalla Hanna Makkosen vaparin päätteeksi. Sitä ennen Sisulla oli paikka, mutta pallo ei löytänyt perille päämääräänsä. Kotijoukkue kovensi otteitaan ja laittoi fyysisyyttä lisää peliin. Se alkoi tuntua niin kropassa kuin mielessä.
Ottelun ratkaisu tapahtui 46 peliminuutilla, kun Emma onnistui tuikkaamaan kotijoukkueen 1-0 voittomaalin. Tilannetta edelsi ruuhka Sisun etutolpalla.
Sisun ongelmana on tällä hetkellä fyysiseen peliin vastaaminen ja maalinteko. Tyttöjen onnistumisia tässä tarvitaan, jotta sen kautta saataisiin hymyä huuleen ja pisteitä kotiin.
LaFK ratkaisi ottelun kovalla taklauspelillä ja ONS avuillaan.