Sisu tuplasi lisenssipelaajien määrän

Seinäjoen Sisun jalkapalloilijat ovat kasvun tiellä. Rekisteröityjä pelaajia on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Jos joukkoon lisättäisiin Sisu-Pallon aikuispelaajat olisi meitä reilusti yli 200.

Sisun jalkapallojaostossa on painittu samojen haasteiden kanssa kuin monissa muissakin seuroissa. Valmentajien pula, seuran linja ja hallinnolliset haasteet; näiden asioiden parissa on jumpattu ja tulosta on syntynyt. Tälle kaudelle saatiin uusia innokkaita valmentajia ja ohjaajia. Futista tehdään #sisullajasyrämmellä lapsen etu keskiössä.

Kasvu näkyy erityisesti nappularintamalla, sekä harrastepelaajien keskuudessa eli juuri matalankynnyksen toiminnassa, johon Seurassa alettiin panostamaan. Me tarjoamme mahdollisuuksia niin kilpa- kuin harrasteliikuntaan, kertovat seuran voimanaiset Taija Luoma ja Annemari Keltamäki.

Parhaat kiitokset tulevat kentällä ja sen reunamilla. Tällä tiellä on hyvä jatkaa ja toivotammekin kaikki futiksen ohjaamisesta kiinnostuneet tiimiimme mukaan. Sisulaisten esiinmarssi on näkynyt parhaiten tiistaisin Prunttimäessä energialiigaa pelatessa. Punapaitoja kirmaa siellä sun täällä. Onhan se aika haastavaa, kun poikia on neljä kentällistä ja kaikki haluaa maaliin. No me ollaan Kekolan Markuksen kanssa ratkaistu haaste kellolla, 25 min jaetaan neljällä minuutilla niin kaikille tulee kaksi vaihtoa, naureskelee Jarkko Tenkula.

Sisun futistreenit jatkuvat syyskuun loppuun ja uusi kausi alkaa joukkueilla marraskuussa ja tammikuussa pallokouluilla. Sisuun saa tulla koska vaan ja sellaisena pelurina kuin olet. Emme välttämättä tee nappulamestareita, mutta oman elämän sankareita kylläkin, ihan kuten vanhassa LETEssä kerrottiin.