Sisulle kultaa ja hopeaa

SPL:n Vaasan piirin futsal sarjoista naisten ja T-18 saatiin päätökseen. Sisulaisittain ne menivät hyvin, sillä T-18 voitti pm-kultaa varmistaen samalla paikan SM-lopputurnaukseen ja naiset saavuttuvat pm-hopean.T-18 sarjassa päätöskierroksella kohtasivat Sisun joukkueet. Ottelu pelattiin leppoisessa hengessä ja se päättyi sarjavoittajan punaisten 8-1 voittoon. Sisun pelaajista kaikki onnistuivat maalinteossa. Jenni Taittonen neljästi ja muut kertaalleen.
Naisten sarjan viimeinen turnaus pelattiin Botnia-Hallilla, jossa FC Niin:llä oli mahdollisuus varmistaa sarja voitto ja niinhän siinä myös kävi. Viimeisen turnauksen kovakuntoisin joukkue oli VIFK, joka niisti Sisun 7-1 ja onnistui riistämään ainokaisen pisteen 5-5 tulokselta FC Niiniltä. Sisu ja Hellät Läskit tasasivat pisteet 4-4 lukemin.
VIFK pelissä Sisun tytöillä ontui viimeistely, kun taas kaukaa ammutut pallot olivat murheena Sisun tytöille, sillä yli puolet päästetyistä maaleista ammuttiin maskista yli 10 metristä. Sisun ainokaisen teki Jenni Taittonen Hanna Makkosen esityöstä.
Hellät Läskit pelissä kotijoukkueen kovat otteet olivat kostautua jälleen Sisun tyttöjen hermokontrrollinen pettämisesnä, mutta nyt ne pysyivät paremmin hallussa kuin IFK pelissä. Sisu siirtyi ottelussa Krista Välimäen osumalla 1-0 johtoon. Ottelu alkoi kuten IFK pelikin ja 1-1 kuittaus tuli lähes tulkoon saman tien Mari Saaren toimesta. Päivi Baas siirsi Hellät Läskit 2-1 johtoon. Sisun tytöt jatkoivat hyviä otteita ja nyt pallolista peliä pyrittiin ylläpitämään kentän kaikilla osa-alueilla. 2-2- tasoitus syntyikin toisen puoliajan alussa Maria Saarijärven takakulma siirrolla näyttävän nousun päätteeksi. Hellien Läskien kaksikko Baas ja Saari siirsivät joukkueensa 4-2 johtoon, mutta tästä Sisun tytöt eivät lannistuneet, vaan jauhoivat peliään edelleen ja se tuottikin tulosta, sillä Saarijärvi – Välimäki kaksikko tasoitti pelin ja olivat vielä lähellä siirtää tytöt voittonkin. Pisteet jaettiin kuitenkin oikeutetusti 4-4 lukemin.