Sisulle palkintosadetta

TUL:n Pohjanmaan piirin palkitsemistilaisuudessa Kokkolassa Snellman -salilla Seinäjoen Sisu ja sen urheilijat nappasivat kaksi pystiä. Vuoden urheilijana palkittiin kolmenkertainen Suomenmestaria ja kaksikertainen CSIT:n mestari pöytätennispelaaja Pentti Olah. Toisen pystin seura pokkasi vuoden erityismaininta/maineteko sarjassa. Kolmen seuran yhteinen hallihanke oli piirihallituksen jäsenten mielestä palkitsemisen arvoinen teko. Palkinnot vastaanottivat Seppo Ikola ja Jaana Tenkula.

Vuoden nuoreksi urheilijaksi valittiin Lapuan Ponnistuksen Aapo Ylä-Autio, joka myös nostaa painoja Sisun väreissä. Vuoden veteraaniurheilijana palkittiin Torsten Ruotsala, joka on sarjansa maailmanmestari ja maailmanennätysmies. Vuoden valmentajana palkittiin mies Kokkolan Jymyn voimailun takaa, Mats Finne. Vuoden seuratyöntekijänä palkittiin Himangan Roiman Jari Sipi. Mainittakoon, että hänellä on menossa seuran hallituksessa 29. vuosi. Vuoden joukkueena palkittiin Regions cupin voittanut FC Kiiston joukkue.

Lakeuden Kisojen projektipäällikkö haastoi kuulijakunnan Lakeuden Kisoihin, niin talkoisiin kuin osallistumaan kilpailuihin. Palkintojen jaon suorittivat TUL:n liittohallituksen jäsen Maria-Liisa Tuomisto ja valtuuston jäsen Matti Hourula. Tilaisuus päättyi aivan upeaan Kokkolan talviharminikka tapahtuman viihdekonserttiin, jossa solisteina olivat Mika Pohjonen, Mari Palo ja Jonna Pirttijoki.