Sisulle kyytiä Vaasassa

Sisun hyvin sujunut kevätkausi on muuttunut painajaismaiseksi syksyksi. Kevään tiukin puolustus on kuin 100 millin kalaverkko, josta pienet vitos koon pallot sujahtelevat verkon perukoille. Joukkue kaipaa onnistumista ja alakerran virheiden minimointia.

Ottelu alkoi Sisun pyörityksellä ja se saikin luotua hyvin tilanteita ensimmäisen vartin aikana, kunnes koitti minuutit 16 ja 17. Parivaljakko Mäkynen ja Mustafa pyöritti Sisun pojat solmuun ja siirsivät pallon helponnäköisesti etukulmista sisään ohi maalivahdin. Syyskierroksen tapoihin on kuulunut antaa pari helppoa vastustajille eteen, ennenkuin aletaan pelaamaan. Jakson loppu oli tasaista, joskin kummaltakin puuttui hyvät maalipaikat.

3-0 lukemat olivat sitten taas sarjassa ”hölmöt ja turhat maalit” maalivahti alimmaisena pelaajana menetti pallon ja samainen parivaljakko kiitti ja kumarsi. Sisun kavennus oli hyvän yhdistelmö pelin tulos, jossa pallo pyöritettiin puolelta toiselle 16 alueella ja Joni Willgren siirsi pallon maaliin. Ottelun kaksi viimeistä maalia olivat lähinnä kosmetiikkaa.

Sisun täytyy löytää peliinsä uusi draivi ja maalivahtien otteisiinsa lujuutta ja luottamusta itseensä. Näillä otteilla joukkuetta uhkaa sarjasta putoaminen, jota se ei todellakaan ansaitsise. Nyt Sisulla on kymmenen päivän tauko peleissä ja perjantaina 22.8. joupiskalle juoksee kuuden puisteen otteluun TePa Teuvalta.