Sisun naisilla kuuden pisteen aamupäivä

Sisun naiset emännöivät futsal ps-turnausta urheilutalolla lumisen ja kylmenevän lauantain kunniaksi. Kaikki kolme ottelu olivat erittäin vauhdikkaita ja tilanne rikkaita. Pisteet jäivät Sisun naisille molemmissa otteluissa. VIFK nipisti pisteet ”helliltä leideiltä”.Aamu alkoi Sisun ja leidien välisellä ottelulla. ”hellät läskit” koostuvat lähinnän entisistä VPS pelaajattarista, jotka omaksi ilokseen pelaavat futsalia ja beach-futista. Ottelu oli todella vauhdikas ja siinä mentiin päästä päähän vauhdikkaasti. Ottelun avausmaalia saatiin odotella tovin, kunnes Jenni Taittonen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Leidit tasoittivat ottelun pian saamansa kulman jälkitilanteesta. Maalintekijänä oli Susanna Berglund. Vähän ennen taukovihellystä Sisu siirtyi vielä 2-1 johtoon Taija Luoman osumalla.
Toinen jakso alkoi jälleen leidien kovalla juoksulla ja korkealla prässillä, mutta jakson edetessä alkoi jalka painaa ja kotijoukkue onnistui maalinteossa vielä kahteen kertaan. Maalintekijöinä olivat Essi Haapaniemi ja Jenni Taittonen.
VIFK:n ja leidien välinen ottelu päättyi 4-2 VIFK:lle. VIFK:n maalit teki Jenna Påfs 2 ja Emilia Utriainen ja Daniela Heinrich. Leidien maalit merkittiin Katri Mäkiselle ja Jenni Blombergille.
Päivän päätti Sisun ja VIFK:n välinen ottelu. Ottelu kahden tarkkaa peliä pelaavan joukkueen taistelu, joka ratkesi Krista Välimäen 1-0 osumaan ensijaksolla. Molemmilla joukkueilla oli erinomaisia maalipaikkoja, mutta maalivahdit esittivät erinomaisia otteita.
Naisten sarja on nyt puolivälinkrouvissa ja Sisuttaret ovat komeasti sarjassa toisena.