Sisun P02 piirisarjan otteluissa

Sisun 02-pojat aloittivat kauden 2012 ensimäiset piirisarjan ottelunsa 19.5 Seinäjoella, jolloin vastaan asettuivat SJK:n Valkoiset ja Mustat.

Ensimmäinen ottelu päättyi SJK Valkoisten 0-5 voittoon. Ottelun lopputulos ei aivan aivan vastannut voimasuhteita kentällä, kun jostain syystä Sisun maalinteko ei tuottanut tulosta.

Toisessa ottelussa pojat ottivat pelin haltuunsa ja antoivat SJK Mustalle kovaa kyytiä. Puolustus piti, maalinteko sujui ja lopputuloksena oli selvä 8-1 voitto Sisulle.

Maalinteossa onnistuivat tällä kertaa Ville Perkiö neljällä maalilla sekä yhdellä maalilla Joona Ala-Varvi, Eemeli Välisaari, Topi Lappalainen ja Verneri Niemistö.

Seuraava piirisarjan turnaus pelattiin 9.6 Lapualla hieman vajaamiehisellä joukkueella. Ensimmäinen vastustaja oli Lapuan Virkiä, jonka kanssa pelattiin tasainen ja jännittävä ottelu. Ottelu päättyi lopulta Sisun 4-3 voittoon.

Toinen vastustaja oli Lapuan Ponnistus, joka hallitsi peli 1. erässä ja puoliajalle siirryttiin Ponnistuksen 0-3 johdossa. Erätauolla poikiin luotiin uskoa ja joukkueen Sisu-huuto kajahtikin Kiviristin kentän ylle raikuvasti. Pojat saivat toisella puoliajalla otteen pelistä ja oli aivan hiuskarvan varassa, ettei tasoitusta ehditty saada ennen loppuvihellystä. Sisu voitti toisen erän 3-1, mutta Ponnistus vei ottelun 3-4.

Maalintekijöinä näissä otteluissa: Ville Perkiö 5 maalia sekä yhdellä maalilla Topi Lappalainen ja Teemu Ylinen. Loistavina maalivahteina tässä turnauksessa torjuivat Anton Orpana ja Teemu Ylinen.

Seuraava piirisarjan turnaus lauantaina 16.6 Ilmajoelle, jolloin vastaan asettuvat SoPS ja IK.