Taistelu sarjapaikasta jatkuu

Sisun edustusjoukkue jatkaa taistelua sarjapaikasta keskiviikkona 22.7. klo 19.00 Prunttimäen viheriöllä. Sisun vastustajaksi asettuu Närpiön Kraft, joka oli kotikentällään kevätkierroksella 5-0 vahvempi. Sisu menetti ottelussa ensiminuuteilla mm. Pasi Oksasen, jonka pelaaminen jäikin siihen otteluun tällä kaudella. Sisun edustusjoukkue tarvitsee kipeästi voittoja säilyttääkseen sarjapaikkansa nelosessa. Joukkueen peli on pitkin kautta vaihdellut, mutta viimeaikoina otteissa on ollut edellytyksiä voittoon. Lisää onnistumisia ja oman pään pelaamiseen tarkkuutta ovat ne lääkkeet, joilla pistetili aukeaa kevätkierroksen ensimmäisessä ottelussa tuumittiin yhteistuumin harjoituksissa maanantaina joupiskan tekonurmella.

Sisu lähtee jokaiseen syyskierroksen otteluun haastajana, mutta ennenkaikkea nälkäisenä sellaisena, tavoitteenaan uusia vuoden 1988 temppu, jolloin joukkue majaili sarjan hännillä kevään jälkeen sijoittuen lopulta sarjassa kärkikolmikkoon. Nyt ei tarvi päästä kolmikkoon, vaan putoamisviivan yläpuolelle.

Sarjan kärjessä tilanne on tasainen ja paikallisjoukkue TP-Seinäjoki omaakin erinomaiset mahdollisuudet nousuun sarjaporrasta ylemmäs.