Futsalin 2.Divisioona käyntiin 18.11.

Seinäjoen Sisun Futsalin miesten edustusjoukkue starttaa tulevan kauden keskiviikkona 18.11. klo.19.30 Areenassa, jolloin vastaan asettuu FC Webjussit (Vaasan Kiisto). Sisu pelaa mahdollisesti vielä ennen sarja-avausta harjoitusottelun FC Seinäjokea vastaan, mutta siitä tarkempaa tietoa, kun pelipäivä selviää. Sarja on hieman muuttunut viime kaudesta sillä Hullu Pullo nousi viime kauden päätteeksi Ykkösdivisioonaan ja kolmosesta nousivat F.F. T-08 (Närpiö) ja APV (Alavus). SFC (Sundom) luopui sarjapaikastaan aivan kauden alla, joten sarjassa on näin ollen mukana kuusi joukkuetta.

Myös Sisun joukkue on hieman muuttunut viime vuodesta. Sisun valmentajaksi tuli tälle vuodelle Mika Vähäkoski, joka omaa vahvan näkemyksen omalta pelaajauraltaan futsalissa. Mikan apuna valmennustehtävissä häärii viime vuosina pelaajavalmentajana toiminut Vesa-Matti Tulisalo. Sisu menetti tälle kaudelle yhden pelaajan kun Jukka Ranta-Maunus siirrtyi pelaamaan Lapuan Ponnistukseen kolmosdivaria, mutta on saanut riveihinsä kaksi uutta kovan luokan pelimiestä, sillä Sisun vahvuuteen tälle kaudelle tulivat Antti Virkkunen (KasköIK) ja Henri-Matias Latosaari (Virkiä/FC Seinäjoki 2).

Sisun maalivahtiosastolla jatkaa viime kauden tapaan Jouni Pyylampi. Uusina veräjän vartijoina tälle kaudelle ovat tulleet Mikko Perälä ja Matias Hallasuo.

Sisulla on tällä kaudella myös aito kakkosjoukkue, jossa ikämiesten lisäksi saaavat peliaikaa myös juniorit ja uudet pelimiehet, joita voidaan tarvittaessa käyttää myös ykkösjoukkueen apuna, mikäli tarvetta siihen tulee. Kakkosjoukkue on myös oiva paikka kehittää omaa osaamista futsalissa ja murtautua sen kautta ykkösjoukkueen rinkiin.