Jatkoa T15 Tanskan matkaan osa 3

Perjantaina herätys oli myös klo 7.30. Päivän ainut peli alkaisi 9.45 ja loppupäivä olisi omalle ohjelmalle. Aamupalan ja pienen jatketun huilitauon jälkeen lähdettiin lyhyelle kävely/juoksulenkille, jotta tytöt olisivat hereillä ennen ensimmäistä peliä.

4. peli
Vastaan tuli Skaelskorin joukkue Tanskasta. Hyvin samaa kokoluokkaa oleva porukka kuten omakin joukkueemme.
Peli alkoi heti Sisun lievällä hallinnalla. Keskikenttä oli Siirin, Taijan, Piian ja JP:n hallussa eikä vastustaja saanut palloa kuin satunnaisesti Sisun rangaistusalueen tuntumaan. Tuolloin Skaelskorin nopeat ja kookkaat hyökkääjät olivatkin vaarallisia ja vaikeasti pidettäviä, mutta puolustajamme hoiti tonttinsa huolella. Ensimmäinen puoliaika 0-0.
Toinen puoliaika olikin sitten täysin Sisun painostusta. Maalipaikkoja ja laukauksia saatiin aikaan kuin liukuhihnalta, mutta vastustajan maalivahti oli se viimeinen este joka piti tilanteen tasaisena. Peli päättyikin 0-0, ja se ei tyttöjä tyydyttänyt. Eikä ihme, sillä Sisun maalissa pelanneelle Liisalle ei toisella puoliajalla palloja tullut.

Alkusarjaa on jäljellä vielä yksi peli lauantai aamulla. Tässä pelissä panoksena on keskikastin paikat sijoituspeleihin.

Nyt takaisin majoituspaikkaan. Papiljotit lämpöiseksi, ripset suoraan ja oikean väriset kengät jalkaan. Tytöt lähtee Blokhusin hienojen hiekkarantojen kautta tutustumaan Hjörringin kaupunkiin ja sen shoppailumahdollisuuksiin. Molemmat paikat osoittautuivatkin näkemisen ja kokemisen arvoiseksi. Raha vaihtoikin omistajaa ja hyviä matkamuistoja tarttui mukaan, myös kokemusten puolelle.

Lauantaina tiedossa on 3 peliä. Majoitukseen palasimme n. klo 19.00. Hyvä ruoka alle ja luokkaan katsomaan kuka huijaa korttipelissä parhaiten (Jessika?).

Halla
14.5.2010 Aabybro