Linja-autossa on tunnelmaa

P-14 16052021 Karhu/Sporting YJ – Sisu/Ponnistus YJ 11-2 (6-1)

Sisun ja Ponnistuksen YJ joukkue vieraili Kristiinankaupungissa sunnuntaipäivän ratoksi. Amatöörijoukkueen haasteet tulivat esiin viikonloppuna, kun pelipaikka- ja taso-ohjelman käyttöönotto takelteli. Palloliiton tuelle kymmenen pistettä, siellä homma toimi hienosti. No melkein saatiin kaikki asiat järjestykseen ja päästiin itse asiaan – peliin. Pelaaminenhan on elämän suola -voitettiin tai hävittiin, mutta aina ollaan kokemusta rikkaampia. Parasta antia oli vielä kotona, kun nuorelle miehelle tuli postia rannikolta ”te pelasitte mun veljeä” vastaan. Oi että tuli niin oma nuoruus mieleen. Se oli hienoa aikaa.

Monelle pojalle (kaikille Sisulaisille) ensimmäiset 2 x 40 min peli. Ei järjen häivää (oma mielipide, ja koskee pelin pituutta), sillä onhan se loikka valtava 8 vs 8 siirtyä isolle kentälle ja melkein peliareena nelinkertaistuu ja pojat aina vaan yhtä pieniä. No oppia ikä kaikki, niin tämäkin.

Ottelun ensimmäinen vartti oli pelillisesti hyvin tasaista, sillä peli aaltoili puolelta toiselle. Peleissähän täytyy uskaltaa kokeilla, yrittää, erehtyä ja maksaa siitä hinta. No Sisunkin pojat harjoittelivat tilanteita, joita ei treeneissä ei ole ehditty treenaamaan kovan peli-innon takia. Pelaaminen on niin pirun mukavaa. No virheistä opitaan. Niin nytkin, sillä toista lahjamaalia ei kotijoukkue onnistunut lyhyestä aloituksesta tekemään. Kolme muuta onnenkantamoista tai pahanilmanlintua lipsahti Elmerin taakse, mutta muuten hän kasvoi taas ainakin viisi senttiä ja hoiti hommansa mallikkaasti.

Ja oli niitä paikkoja meilläkin. Parasta oli kun Joosa pääsi iskemään kahdesti pallon verkon perukoille. Paikkoja oli pariin lisäosumaankin. Hienoja hetkiä olivat Jessenkin nousut topparin paikalta aina maalintekopaikalle saakka. Pikkusen onnea niin verkot olisivat heiluneet. Paikat olivat myös Jamilla ja Matiaksella. No jos sitten ensi kerralla.

Iso käsi ja nöyrä kumarrus jokaiselle jätkälle. Tosi hienoa duunia tekivät ja parhaansa yrittivät. Ja olihan meillä hauskaa, vaikka kolat välillä kaatuilivatkin. Aina vaan mä mietin, että mikä ”auvinen”…

Katukokin tähtipelaajat Elmeri, Jesse ja Joosa

Erityiskiitos Teuvan LähiABC:n mukaville likoille. Oli muuten hyvät ranut, smack on you!