Sisu kaatoi VIFK/3

T-18 joukkue jatkoi harjoituspelejään sunnuntai iltana Enhvallenin tekonurmella Vaasassa. Hyvissä olosuhteissa ja raikkaassa kevätillassa pelattu ottelu päättyi Sisuttarien 6-0 voittoon.Sisun ja IFK:n välinen ottelu antoi Sisuttarille oivallisen mahdollisuuden harjoitella pallollista peliä, sillä niin suuri oli joukkueiden välinen tasoero sunnuntai-illan ottelussa. Sisun maalivahti Pinja Ristolainen sai hytistä kylmissään lähes tulkoon koko ottelun ajan. Sisun peliä pyörittivät mainiosti laitojen kautta Hanna Makkonen ja Essi Haapaniemi, sekä keskustan kautta Maria Saarijärvi ja toisella puoliajalla Senni Keisala. Sisun vaus maali syntyi 15 peliminuutin kohdalla, kun Jenni Taittonen sivalsi 1-0 lukemat. 2-0 syntyi ensijakson viime hetkillä, kun maalinedustilanteen päätteeksi paluupallon sijoitti maaliin Taija Luoma.
Toisen jakson alussa kotijoukkue pääsi peliin kiinni viideksi minuutiksija se prässäsi Sisua kahden pelaajan voimin ja onnistuikin hetkellisesti dominoimaan ottelua, kunnes alkoi Essi Haapaniemi show. Pelikellon näyttäessä 50, 60 ja 63 minuuttia oli Essi toimittanut pelivälineen kolmesti maaliin laukomalla, sijoittamalla ja lopuksi naattimalla. Ottelun ollessa 57 peliminuutin kohdalla avasi Senni Keisala maalihanat Sisun paidassa tehden 4-0 lukemat.
Ottelu oli Sisulle hyvä harjoitus ulkokenttäpelistä, sillä happiraikas ilma ja raskas kenttä verotti tyttöjä kohtalaisesti. Ilhaduttavaa oli myös Hanne Kohtakankaan esiintyminen kentällä pienten loukkaantumisten jälkeen.
Sisu jatkaa ottelujaan sunnuntaina areenassa kohtaamalla Ponnistuksen -96 pojat, sekä leireilemällä kuun vaihteessa Eura-Kokemäki akselilla, jossa kohdataan molempien joukkueiden naisporukat.