Sisu kaatui virheisiin

Seinäjoen Sisun T-18 joukkueen taival I-divisioonassa alkoi kangerrellen. Avausottelussa FC Wimma hallitsi peliä korjaten pisteet 1-4 (1-0) lukemin. Ottelu alkoi vierailijoiden lievällä painostuksella. Sisun tyttöjen avauspeli ontui ja harhasyöttöjä tuli kentän joka alueella. Liekö sitten ensikosketukset jännittäneet I-divisioonassa, kun  virheitä tuli liiaksi. Vierailijoilla oli ensi jaksolla pari kolme erinomaista maalinteko paikkaa, mutta he eivät siinä onnistuneet. Sisu iski tehokkaasti. Jenni Taittonen vapautui puolittaiseen läpiajoon, mutta maalivahti torjui eteensä. Liisa Saksi oli kärppänä paikalla ja siirsi pallon vasurilla ohi maalivahdin tilanteeksi 1-0. Ottelua oli silloin pelattu 25 minuuttia. Tauolle mentiinkin niissä lukemissa.
Toinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä, mutta vierailijat onnistuivat tasoittamaan ottelun 55. minuutilla Nani Alangon maalilla. Kymmenen minuuttia edellisestä Sisun tytöt menettivät pallon keskialueella ja Jenna Niemelä kiitti lukemiksi 1-2. 72. minuutilla Hanna Putaala onnistui upeasti laukauksessaan ja siirsi vierasilijat jo 1-3 johtoon. Kentän ehdoton kuningatar Laura Möttönen viimeisteli 1-4 lukemat.
Sisun pelistä puuttui tekemisen meininki. Joukkue sortui liialliseen näpertelyyn ja erityisesti avauksien kanssa joukkueella oli kentän joka osa-alueella oli ongelmia.
Taistelu jatkuu, ensimmäinen erä hävittiin ja kahdeksan on vielä jäljellä.