Sisulle tappio

Sisun T-18 joukkue jatkoi otteluita ikäryhmänsä divarissa. Tällä kertaa vastaan juoksi SIF Sundomista. Vierailijat olivat 4-1 vahvempia (2-1). Sisun maalin teki Jenni Taittonen.Ottelu alkoi vierailijoiden hallitessa palloa, mutta mitään vaarallista se ei saanut luotua. Sisun tytöt peesasivat hyvin palloa ja pyrkivät riistoihin ja vastaiskuihin. Ne lähentelyt, mitä Sisun maalille tuli nappasi maalissa pelannut Pinja Ristolainen. Sisun puolustus Ira Nurmelan ja Krista Välimäen johdolla hallitsi hyvin tilanteet. Keskialueella pelanneet Taija Luoma ja Siiri Hyytinen tukivat hyvin peliä. Ottelun edetessä Sisu pääsi paremmin peliin ja pääsi välillä esittämään omia hyökkäyskuvioitaankin. Ottelu sai yllättävän käänteen kuin noin puolen tunnin pelin kohdalla Sisu iski keskialueelta. Pallo lähetettiin vastustajan linjaan, josta sen nappasi Jenni Taittonen. Hän murtautui välittömästi irti puolustajien ahdistelusta ja ajeli alueelle. Jenni sijoitti pallon hallitusti ulkoterällä etukulmasta sisään. Tämä oli tuttu kuvio futsal -kaudelta. SIF pääsi kaventamaan valitettavan nopeasti, sillä joukkueen tunteet nousivat pintaan yllättävän tappioaseman myötä. Tasoitus tuli hallitulla nostolla, kun Sisun maalivahti Pinja Ristolainen oli avannut pallon keskialueelle hyvän vastaan tulon päätteeksi. Sisu menetti pallon keskialueella ja SIF pelaaja pääsi yrittämänn roikotusta. Sisu puolustus blokkasi sen, mutta ei pystynyt kunnon purkuun kakkkospallon nosto onnistui vastustajalta. Johtoasemaan siirtyminen tapahtui valitettavasti juuri ennen taukovihellystä. Sisun tytöt eivät onnistuneet pitämään palloa hallinnassa, vaan SIF kärki riisti pallon laukaisi sen takanurkkaan juuri ennen taukovihellystä.
Toinen puoliaika oli ensimmäisen toisinto; SIF pelaajien kokonaisuus ja onnistuneet vaihdot olivat kuitenkin liikaa kotijoukkueelle ja vierailijat pääsivät iskemään loppunumerot 4-1. Sisun tytöt pelasivat ehjän kokonaisuuden, mutta eivät voineet paremmilleen mitään.
Sisun tyttöjen avauspisteen jahtaus jatkuu ensi viikonvaisteessa toisella pohjoisen kiertueella, kun vastaan asettuvat HauPa ja ToJK.

Ristolainen, Välimäki (55. Latvala), Nurmela, Järvenpää, Mäenpää, Vuori, Luoma, Hyytinen, Makkonen, Taittonen, Saksi (45. Saarijärvi)