Sisun Futsaledustus matkaa huomenna lauantaina Kauhavalle

Seinäjoen Sisun futsaledustus kohtaa huomenna lauantaina 28.11. klo.15.00 Kauhavan koulutuskeskuksessa pelattavassa ottelussa Kauhavan Kanun. Historiankirjat eivät anna Sisulle tässä pelissä mitään ennakkosuosikin viittaa päälle, sillä viime kaudella Kanu pieksi Kauhavalla Sisun lukemin 9-1 ja toissa kaudella joukkueet tasasivat pisteet lukemin 6-6. Sisun kotiotteluissa lukemat ovat olleet viime kaudella Sisun eduksi lukemin 5-3, kun taas toissa kaudella Kanu voitti lukemin 6-8.

Vanhoja on kuitenkin turha sen enempää muistella vaan katseet on syytä suunnata tähän kauteen ja tulevaan peliin. Kanu on tehnyt kauden alla yhteistyötä 1-divisioonassa pelaavan LA-VE:n kanssa ja pelaajia on lainattu joukkueiden välillä puolilta toisille. LA-VE:lla on peli samaan aikaan Vaasassa Hullu Pulloa vastaan, joten se tekee asetelmasta entistä mielenkiintoisemman.

Sisu otti takkiin avausottelussa FC Kiistolta reiluin numeroin 4-10. Kanu sen sijaan avaa vasta kautensa tässä ottelussa. Harjoitusotteluissa kauden alla Kanu voitti mm. saman sarjan joukkue APV:n Alavudelta lukemin 8-5 ja kolmosessa pelaavan Ponnistuksen lukemin 10-2.

Näiden kahden joukkueen kohtaamisesta ei ole ikinä tunteita ja taisteluhenkeä uupunut, eikä varmasti tälläkään kertaa. Hyvänä esimerkkinä on hyvä palautella mieliin toissa kaudella Kauhavalla pelattu ottelu, jota Sisu johti jo selvän tuntuisesti 3-6. Kanu kuitenkin nousi tasoihin viimeisen viiden minuutin aikana ja pisteet tasattiin 6-6. Taisteluhenkeä ei siis ainakaan puutu… 🙂