Sisun tytöille piste Iskmon vierailusta

Sisun tytöt jatkivat hyviä esityksiään B-tyttöjen II-divisioonassa pelaamalla 1-1 tasapelin I-JBK:n kanssa. Tasapelin arvoa nostaa se, että Sisuttaret olivat jämptillä naisituksella liikkeellä. Sisun maalin teki Hanne Kohtakangas.Sisu ja I-JBK ovat pelanneet kaudella aikaisemmin kolme ottelua. Iskmo on ollut parin maalin verran otteluissa edellä. Tällä kertaa Sisulle tarjottiin voittoa aina loppuminuuteille saakka, mutta noin 5 minuuttia ennen loppuvihellystä Mirjam frants pääsi yllättämään maalissa erinomaisesti pelanneen Pinja Ristolaisen.

Ottelu oli kokonaisuudessaan hivenen kotijoukkueen hallintaa, mutta Sisun tytöt pelasivat uhrautuvasti joukkueena toinen toistaan tukien ja auttaen. Sisun johto maali syntyi vartin pelin jälkeen Hanna Makkosen vaparin jälkitilanteesta. Hanna ampui vaikean ja kovan vedon kohti maalin yläosaa ja I-JBK:n maalivahti Jenny Asplund pudotti pallon ja Hanne Kohtakangas laittoi irtopallon maaliin.

Sisulla oli pari kolme muutakin hyvää paikkaa, mutta viimeistelyssä vaivannut huono tuuri oli lisämaalien synnyn esteenä. Ottelussa taisteltiin hyvin puolin ja toisin. Tasapeli oli oikeutettu tulos molemmille joukkueille.

Sisulaisista erinomaisiin suorituksiin ylsivät Pinja Ristolainen ja Taru Ala-Riihimäki, joka debytoi hyökkääjä pelaten erinomaisesti molempiin suuntiin.

Sisun seuraava ottelu on keskiviikkona 2.9. jolloin vastaan asettuu sarjakärki, ykkösestä pudonnut Sundom IF. Tästä käynnistyvät Sisun härkäviikot, sillä tytöt pelaavat kymmenen päivän aikana neljä ottelua. Onko järkee vai ei voidaan oikeutewtusti kysyä.