T-12: Kärkiottelussa tappio tytöille!

Prunttimäen erinomaisella nurmella pelattiin t-12 sarjan kärkiottelu Sisu vs. Virkiä (Lapua). Niin vain kävi, että ”naapurit” tuli ja vei pisteet Lapualle 0-4 numeroin.

Ottelu oli alusta lähtien vierasjoukkueen pienoisessa hallinassa. Sisun tytöt ei saanut peliä toimimaan yhtään siihen malliin kuin kahdessa ensimmäisessä voittopelissä. Virkiän tytöt hallitsivät selvästä pallollisen pelaamisen.

Pallo liikkui tytöltä toiselle sen verran vikkelästi, että Sisun maaliin nuoremmistä tytöistä hälytetty Linne Laukko joutui olemaan kokoajan tarkkana, kun vieraat tulivat ”kyläilemään” maalilla. Ensimmäinen puoliajan jälkeen Virkiä johti peliä 0-2.

Toiella puoliajalla Sisun tytöt saivat pikkasen enemmän pelinjuonnesta kiinni, mutta Virkiän puolustus oli sen verran tarkkana, että Sisun tyttöjen parhaimmat tilanteet tulivatkin kaukolaukauksista joista paremmalla tuurilla olisi voinnut tulla maali tai kaksi.

Sisun tyttöjen puolustuksen ongelmana oli, että ei tahdottu muistaa pelata tilanteita loppuun saakka. Kolme maalia neljästä tulikin tilanteen jälkeen, kun vastustaja pääsi pelaajasta ohi ja perään ei sitten ollut voimia/haluja lähteä.

Kokonaisuutena tämä t-12 joukkue tulee tuottamaan vielä monia ilonhetkiä voittojen myötä. Jos sen tappion piti tulla niin se tuli nyt tällä hetkellä lohkon parasta joukkuetta vastaan. Seuraava peli on joukkueella Kurikassa ke 8.6. klo 18.