T-15 joukkueen saldo Tanskan turnauksessa 1 voitto, 5 tasuria ja 1 tappio

Lauantaina joukkueemme sai nukkua hiukan normaalia myöhempään, kun aamupäiväpelin vastustajamme ei ollut ilmaantunut turnaukseen lainkaan. Näin ollen kaikille lohkon joukkueille 3 pistettä lisää.

Tämä tarkoitti sitä, että joukkueemme sijoitus alkulohkossa oli neljäs. Jatkopelit kohdistuvat sijoihin 10-12.

Ensimmäiseen sijoituspeliin matkatessamme, alkoi kelikin muuttua taas sateisemmaksi. Ensimmäistä kertaa turnauksen aikana saimme joukkueemme kaikki 16  pelaajaa mukaan. Osa kuitenkin vielä hiukan toipilaina.

Peli 5:

Vastassa ruotsalainen IF Brommapojkarna.
Molemmat joukkueet lähtivät peliin vauhdikkaasti ja liikuttivat palloa nopeasti hyökkääjilleen. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista keskikenttäpeliä molempien joukkueiden hakiessa hyviä maalintekopaikkoja. Pelin parhaimmat maalipaikat luotiin Sisun tyttöjen toimesta pelin toisella puoliajalla. Pari pahaa maalinedushässäkkää ja yksi pilkkukin oli tuloksena, mutta maalit ne jäi vain vieläkin odottamaan. Peli päättyi tasatulokseen 0-0.

Peli 6:

Vastassa joukkue Norjasta, Runar.
Tämä peli noudatteli täsmälleen samaa kaavaa kuin edellinenkin. Tasaista pelailua alkuvaiheessa ja loppua kohden pelinhallinta siirtyi Sisun tytöille. Toinen puoliaika olikin sitä maalinmetsästystä vuoroin vasemmalta, vuoroin oikealta ja välillä keskeltä. Pepin komeaa yläristikkovetoa lähemmäksi maalia ei tässäkään pelissä päästy, vaikka useita hyviä laukauksia maalille saatiinkin. Tuloksena jälleen tasatulos 0-0 ja pisteiden jako.

Turnauksen pelillinen saldo: 7 peliä (1 voitto, 5 tasapeliä ja karvas 0-1 häviö turnauksessa toiseksi sijoittuneelle Haslumille). Hieno suoritus Sisukkaalta tyttöjoukkueelta!

Tänään illalla pakataan tavaroita jo huomista paluumatkaa varten. Aamulla on lähtö klo 07.30 kohti Fredrikshavnia ja sieltä Göteborgin kautta illaksi Tukholmaan Viking Linen laivalle.

Halla
15.5.2010 Aabybro