Taistelukaatuminen sarjajohtajaa vastaan

Sisu T-18 esitti erinomaisia otteita Oulunsalossa pelatussa I-divisioona ottelussa Ajax/OuHu:a vastaan. Kotijoukkue 2-0 (2-0) parempi, tuloksellisesti. Sisu paransi otteitaan huomattavasti FC Wimma ottelusta ja taisteli sarjajohtajaa vastaan hienosti. Huomenna pelit jatkuvat LaFK/ONS joukkuetta vastaan Pateniemen viheriöllä.Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja kaikesta näki, että sarjajohtaja joutuu tekemään tänään täyden päivätyön. Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon Milla Rasilan osumalla. Milla jätettiin liian vapaaksi kentän oikealla laidalla. Milla kiitti ja rankaisi laukomalla pallon maalin etukulmasta sisään. Sisu ei tästä lannistunut vaan jatkoi tiukkaa taistelua pelikentän keskialueella. Kylmää suihkua tuli 20 minuutin kohdalla, kun Hanna Markkanen laittoi kakkospallon sisään keskeltä Sisun paikalle jääneen puolustuksen.
Jakson loppupuolella Sisulla oli kaksi erinomaista maalintekopaikkaa, mutta niin Maria Saarijärven kuin Krista Välimäen vedot kantautuivat yli maalin.
Toinen puoliaika oli Sisuttarien vyörytystä, mutta tuloksetta. Hyviä paikkoja siunaantui niin Jenni Taittoselle, Maria Saarijärvelle, Krista Välimäelle, Liisa Sakselle ja Taija Luomalle. Nyt ei vaan onni ollut myötä ja pisteet jäivät Ouluun.
Kokonaisuutena ottelu oli erinomaisen tasainen ja hyvä. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta parhaimmat hetket väännettiin keskialueella ja laidoissa. Sisun tytöistä erityisesti Siiri Hyytinen ja Taija Luoma raatoivat ns. likaista työtä keskialueella ja antoivat tilaa hienosti Sisun pelin teolle. Ensimmäisen ottelun  pikkusiirtelyt olivat unholassa ja joukkue haki hyvi pystypalloja ja läpisyöttöjä vastustajan linjan taakse.

Kokoonpano: Ristolainen, Nurmela, Järvenpää, Hallasuo (50 min Mäenpää), Saarijärvi, Luoma, Välimäki, Makkonen, Hyytinen, Saksi (60 min. Latvala) ja Taittonen.