Ensimmäinen pohjoisen turnee

T-18 joukkue matkustaa äitienpäiväviikonlopuksi Ouluun. Pohjoisen turneella kohdataan sarjan toinen ennakkosuosikki OuHu ja sunnuntaina Laivakankaan Futisklubi. Viikonlopun paukut suunnataan erityisest sunnuntain otteluun. Sisulla on takanaan FC Wimmaa vastaan kärsitty 1-4 kotitappio. OuHulla puhdas peli kahden kierroksen jälkeen. Haastetta siis riittää. Sisu lähtee otteluihin vaihtelevalla menestyksellä harjoitelleena, pelaajia tulee ja menee ovista ja ikkunoista, mutta harjoitteluun ei tunnu riittävän liikaa aikaa. Toivottavasti lepo antaa virtaa peleihin. Toki myös sitkeät flunssat ovat olleet esteenä koko pitkän kevään ajan.
Taistelemaan kuitenkin lähdetään, vakuuttaa valmentaja Jarkko Tenkula. Tavoitellaan viikonlopulta rohkeasti vähintään neljää pistettä, eihän sitä muuten kehtaa tulla kotia. Maalivahtitilanne tässä hivenen huolestuttaa, kun veskarilla on huolenaan tatuointien parantuminen. No Pinja on kyllä selvinnyt pahemmastakin tiedetään Sisun taustoilla.
Otteluista voi lukea selostukset välittömästi ottelujen jälkeen eli lauantain OuHu selostus löytyy iltasaunan jälkeen klo 21.30 ja LaFK ottelun selostukset löytyvät bussimatkan tiimellyksestä klo 19.00 mennessä.