Tyttö kotiin

futsal sisu

Sisun naiset tekivät onnistuneen ristiretken TUL:n mestaruuskilpailuihin Akaaseen. Ensimmäinen liiton naisten futsal -mestaruus matkasi Seinäjoelle alkusarjan voiton ja finaalin jälkeen.

Finaalissa joukkue kaatoi Toijalan Pallo-49:n 2-0. Joukkueen alku ei ollut helppo, sillä joukkue marssi aikatauluongelmien jälkeen yli puolituntia myöhässä suoraan bussista kentälle. Se hivenen näkyi ensimmäisen pelin tuoskinnassa, joka sekin päättyi 2-0 voittoon Sääksijärven Loiskeesta. Pallo-Pimut Viialasta kaatu 4-1.

Sisun B-tyttöjen joukkue esitti erittäin hyvää ja valmista peliä, mutta viimeinen puristus ja viimeisteily ontui. Joukkue onnistui rikkomaan kuparisen viimeisessä ottelussaan kahdesti, mutta tuomarin herkkä pilli vei joukkueen rankkarikisapaikan sijoista 5-6 pelatessa. Harmittavinta oli se, että Liisa Saksin suoritus oli erinomainen ”2-2” tasoituksessa. Ottelu päättyi Pallo-Pimuille 2-1.

Sisun punaisten ja koko turnauksen parhaana pelaajana palkittiin Jenni Taittonen ja Sisun valkoisten joukkueesta palkittiin maalivahti Mia Koskela. Turnaus oli joukkueen peräsimeen paluun tehneelle Jarkko Tenkulalle tarkailua tulevaan cup-otteluun Ilves-Kissoja vastaan.

  • Lue tästä TULaviisin juttu turnauksesta.