Edustukselle tappio – junnusarjat käyntiin

Nelonen
ABC – Sisu 2-1 (2-1)
15 Koskinen 1-0, 31 Fors 2-0, 41 Kukila 2-1

Sisun edustusjoukkue vieraili Vaasassa ABC:n vieraana. Kotijoukkue oli 2-1 numeroin parempi. Mahdollisuuksia pisteisiinkin oli, mutta kotijoukkueen ansiokas puolustuspeli ja tehokas alku oli myrkkyä punapaidoille.

P-17/kakkonen
GBK (Kokkola) – Sisu 4-0 (4-0)

Sisun B-junnut vierailivat kakkosen ottelussa Kokkolan Kipparihallissa. Liekö olosuhteet ja joukkueen tuoreus näkynyt alkuvaiheessa, kun pelikello ei ehtinyt viiteen minuuttiin ja lukemat olivat 2-0 kotijoukkueelle Sandströmin ja Hästbackan toimesta.

Ottelu tasaantui huomattavasti alun jälkeen ja kotijoukkueen lisämaalit tulivatkin jakson loppupuolella. Verkkoa heiluttivat kertaalleen Hanhisuoanto ja Edsvik.

Vierailjoista erotuomari näytti keltaista korttia Ossi Pajuselle, Jesse Suojaselle, Atte Hirvilammelle ja Aatu Raskulle.

Sisun seuraava ottelu on su 12.5. klo 17:00 Esse IK:ta vastaan.

Mukavaa oli saada kausi auko, kun joukkueen kaksi ensimmäistä peliä jouduttiin siirtämään talvisten olosuhteiden takia. Ottelujen pelipäiviä ei olla vielä määritelty.

P-14/kakkonen
Sisu – Eula YJ 4-1 (1-1)
7 Osmonen 0-1, 20 Rautava 1-1, 53 Mäkinen 2-1, 70 Hirvelä 3-1, 75 Kapanen 4-1
Varoitukset: Heiska (Sisu)

Sisun P-14 joukkue avasi kautensa voitokkaasti Kertunlaakson stadionilla, kun vastaan asettui Järvi-Suomen yhdistelmäjoukkue EulaYJ. Joukkueet eivät olleet aikaisemmin toisiaan kohdanneet, niin odotukset olivat odotuksia ennen pelin alkua. Ensimmäinen jakso olikin tasaista peliä ja tauolle siirryttiin 1-1 lukemissa.

Toisella jaksolla kotijoukkue onnistui tahtikepin heiluttelussa paremmin ja viimeisteli kolme osumaa vieden avauspisteet 4-1 lukemin.

Joukkue pelaa seuraavaksi kiihkeän paikallisottelun Sepsi-78 kanssa 14.5.