Elokuu vauhdikkaasti käyntiin…

Pentti Olahin valmistautuessa Nigeriassa pelattavaan nelinpelin loppuotteluun ottivat Sisun P-11/10 joukkue yhteen Lapuan Virkiän ja Ponnistuksen kanssa. Kotikaupungissa jännittäneet pöytätennispelaajat lähtivät harjoitusten jälkeen huolehtimaan Joupin alueen siisteydestä. Tennispelaajat valmistautuvat viimeistelevät otteitaan keskiviikkona järjestettävään puulakitenniksen turnausjärjestelyihin ja taustalla suunnitellaan lauantain Prismassa pidettävää lajipäivää. Tätä se on sisulainen viikonloppu; täynnä toimintaa #sisullajasyrämmellä.

Seuramme viime syksynä aloittama tanssin harrastus etenee ja uusi kurssi alkaa 21.8. ilmaisella testitunnilla. Tämän jälkeen kurssi jatkuu kahdentoista kerran ajan. Voimailijat ovat palanneet saleille ja salibandyn pelaajat valtaavat kaukalot. Keilakierteiden hionta alkaa keilahallilla ja suliksen harrastajat aloittavat syyskuun alussa urheilutalolla. Jalkapallokauden päättyessä futaajat vaihtavat futsaliin ja salibandyyn, jotkut saattavat vähän voimaillakin. Tämä on yleisseuran vahvuus; kaiken ikäisten aktiivinen liikuttamisen mahdollistaminen.

Seinäjoen Sisun monipuolisuus jää usein pimentoon lukuunottamatta kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden menestystä. Valitettavaa onkin, että liikunnan ilo ja kansanterveys mahtuvat ainoastaan seurajohtajien ja kuntapäättäjien juhlapuheisiin. Tämä näkyi myös tämän vuoden liikuntaseurojen avustusmäärärahoissa. Toivottavasti perustelut toimivat myös käänteisesti.

Seinäjoen Sisu liikuttaa ja liikuttaa laajalla rintamalla mahdollistaen kaikille mahdollisuuden harrastaa sukupuoleen, ikään tai sosio-ekonoomiseen asemaan katsomatta. Lajit vaihtuvat, mutta logo rinnassa sydämen kohdalla säilyy! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan liikkumaan kanssamme.

#sisullajasyrämmellä

ex-puheenjohtaja nyk.monitoimimies
Jarkko ”jakke” Tenkula