Huomenna Tekonurmella Seinäjokelaista Jalkapallon Paikallishegemoniaa

Huomenna Torstaina kohtaavat Nelosen ottelussa Tekonurmella klo.19.30 Seinäjokelaiset jalkapallojoukkueet Törnävän Pallo sekä Seinäjoen Sisu. Esimakua lähes paikalliskamppailutunnelmasta saatiin keskiviikkona Lapuan keskusurheilukentällä kun Lapuan Virkiä ja Seinäjoen Jalkapallokerho kohtasivat kakkosen kamppailussa. Ottelunhan voitti odotetusti SJK lukemin 1-3. Virkiän ainokaisesta vastasi 88minuutilla viime kaudella vielä Sisun keskialueella häärinyt Henri-Matias Latosaari.

Ennakkoasetelmien valossa TP on ottelussa selvä ennakkosuosikki, mutta Sisu ei varmasti tule päästämään teknisiä Törnäväläisiä helpolla. Paikalliskamppailuthan ovat pallopelien suola, jotka saattelevat joukkueiden innokkaat kannatusjoukot kenttien laidoille usein suurissakin määrin. Toivotaankin, että huomenna jatkuu Pekka Poudan lupaamat loistavat kesähelteet, jotka saattelisivat paikalle runsaslukuisen Seinäjokelaisyleisön. TP:llä on farmijoukkuesopimus SJK:n kanssa, joten nähtäväksi jää juokseeko kentälle huomenna TP:n omia pelaajia vai SJK:n keskiviikon pelissä pelaamattomat pelaajat ja juniori-ikäiset pelaajat, jotka saavat luvanvaraisesti pelata huomisessa paikallistappelussa.

Sisu lähtee otteluun lähes täydellä miehistöllä. Loukkaantuneena tällä hetkellä on vielä Pasi Oksanen, jolle koko joukkue toivoo pikaista kuntoutumista. TP on sarjassa kolmantena kuudessatoista pisteessä, viidellä voitolla, yhdellä tasapelillä ja kahdella tappiolla. TP:kin tarvitsisi kuitenkin myös kipeästi lisää voittoja tililleen sillä sarjakärjessä majaileva SIF alkaa päästä jo hienoiselle karkumatkalle ollen jo 25:ssä pisteessä. Sisu hakee vielä kauden ensimmäistä pistettään, ollen kauden otteluissaan usein hieman epäonninenkin. Sisun pelissä ollaan menty kuitenkin aimoharppauksia eteenpäin pelillisesti ja uudet sommitelmat alkavat asettua uomiinsa. Toivotaan, että se alkaa näkyä pikapuoliin myös pisteiden valossa.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SISU VOITTOON TAISTELUSSA SEINÄJOEN HERRUUDESTA!!!