Kulmapotkut Sisun surma

Sisun B-tytöt aloittivat II-divisioonan syyskauden 1-3 tappiolla I-JBK:lle. Tauolle mentiin 1-1 lukemissa. Sisun maalin viimeisteli ottelun 5 peliminuutilla Rosi Alten.Sisun B-tyttöjen syyskausi ei  alkanut toivotulla tavalla, sillä vierailija I-JBK oli 1-3 lukemin vahvempi. Sisu hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa ja vierailija toista. Sisun turmioksi koitui I-JBK:n kulmapotkut, sillä jokainen kolmesta maalista syntyi kulmasta tai sen jälkitilanteesta.

Sisun avausmaali syntyi ottelun viidennellä peliminuutilla, kun Rosi Alten ajeli oikealta laidalta kohti maalia ja laukoi 25 metristä vedon kohti vierailijoiden maalia. Laukaus painui vastustamattomasti verkon perukoille ja kotijoukkue pääsi tuulettamaan avausmaalia. Molemmilla joukkueilla oli ensimmäisellä jaksolla muutamia hyviä paikkoja, mutta maalivahdit pelasivat erinomaisin ottein. I-JBK:n tasoitus tuli 31 peliminuutilla, kun maalin edustalle jätetty hyökkääjä nikkasi pallon kulmasta maaliin hölmistyneen Sisu puolustuksen keskeltä. I-JBK:n 2-1 johto maali oli edellisen toisinto, sillä kulman putsaus epäonnistui ja pallo jäi pyörimään maalin suulle ja löysi itsensä ruuhkan jälkeen maalista.

Sisun tytöt pääsivät yrittämään tasoitusta pariinkin otteeseen. Parhaat paikat siunaantuivat Essi Haapaniemelle ja Lyyli Iivariselle, mutta rouva fortunakaan ei ollut tyttöjen puolella. Lopullinen sinetti tuli vartti ennen loppua, kun kulman purku saatettiin väljemmille vesille, josta lähti onnenkantamoinen kohti Sisun maalia ottaen kimmokkeen Sisun pelaajan jalasta nousten yli vastaan tulleen Pinja Ristolaisen..

Tyttöjen ei tarvitse hävetä esitystään vaan jatkaa työntekoa uutterasti kohti uusia otteluita.