Nelonen käyntiin lauantaina

Seinäjoen Sisu kohtaa nelosen sarja-avauksessa Kaskö IK:n Joupiskan jalkapallonurmella lauantaina 27.4. klo 18:30. Kotijoukkueen leirissä tunnetaan suurta iloa, kun perinteinen Kikken saadaan avauksessa vieraaksi. Ennakkoon voisi ajatella, että ilmassa on suurta urheilujuhlan tuntua.

Nelonen tulee olemaan tällä kaudella mielenkiintoinen. Ennakkoon on vaikea veikata nousijaa, mutta kevään pelien perusteella nousijan viittaa voisi laittaa Lapuan Virkiän harteille. Joukkue on nuori ja nälkäinen, jolta ei jalat lopu kesken pelin. Kokemattomuus saattaa olla haaste, mutta myös mahdollisuus. Nousijajoukkueet Sisu ja BK-48 ovat sarjan mustia hevosia. Joukkueilta voi odottaa parhaina päivinä suorituksia, jotka haastavat joukkueen kun joukkueen. Oma rikkansa kattilaan laittavat SJK ja IK. Hienoa nähdä lähialueen pelejä, jossa tutut pelurit kohtaavat toisiaan.

Syyskuun koittaessa tiedetään mikä joukkue kolmoseen nousee. No Sisu, miten on? Joukkue lähtee pelaamaan jokaisessa ottelussa kolmesta pisteestä. Katsotaan sitten mihin se riittää kauden päätteeksi. No maistuuko nousu, jos sellainen on tarjolla. Kyllä maistuu vakuutetaan Sisu leiristä. Nousijajoukkueena lähdemme kuitenkin hyvin nöyrästi pelaamaan jokaista ottelua, vakuutetaan Sisu -leiristä.