Sisulla kahdentoista pisteen sunnuntai

Sisun T-18 tytöt jatkoivat futsal -sarjaa Seinäjoen turnauksella. Molemmilla joukkueilla oli vastassa APV Alavudelta ja Jalas Jalasjärveltä. Sisuttarien viikonloppu oli täydellinen, sillä molemmat joukkueet niin punainen kuin valkoinen voittivat ottelunsa.Turnauksen ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Sisu/v ja APV. Ottelua käytiin tasaisissa merkeissä, ehkäpä hivenen Sisulaisten hallinnassa. Sisun tytöillä oli yksi tavoite tai oikeastaan kaksi; pelata ehjä hyvä ottelu ja ottaa avauspisteet sarjassa. Ajassa 3:16 Taija Luoma siirsi Sisun 1-0 johtoon.Maaliin esityön teki Minna Mäenpää. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta ajassa 16:02 Taija Luoma rankaisi toistamiseen esityön tehdessä tällä kertaa Jessica Vilppula. Toisen jakson ensimmäisen maalin laukoi ajassa 27:43 APV. Ottelun loppunumerot syntyivät viisi minuuttia ennen loppua Jutta Tiensivun viimeistellessä loppunumerot 3-1. Maaliin syötön antoi Taija Luoma. Sisun joukkue pelasi erinomaisen ottelun joukkueena. Ainoa harmi oli maalissa pelanneen Laura Latvalan nollapelin mureneminen.
Aamupäivän toinen ottelu tarjosi kahden erilaisen joukkueen kohtaamisen; vierailija Jalas pyrki rikkomaan ja sotkemaan Sisun pelin pitkillä syötöillä ja kaukolaukauksilla, sekä kurinalaisella uhrautuvalla oman maalin suojelemisella, kun taas Sisun tytöt pyrkivät ohittamaan Jalaksen muurin eri keinoin. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina toiselle puoliajalle, sillä avausmaali syntyi ajassaa 22:46 Krista Välimäen laukoessa Hanna Makkosen esityöstä 1-0. Vain neljä minuuttia tästä Jalas tasoitti ottelun. Maalintekijänä Mervi Kangasniemi. Ajassa 29:21 Krista Välimäki illan toisen osumansa Jenni Taittosen syötöstä ja loppunumerot 3-1 syntyivät Hanna Makkosen toimiessa viimeistelijänä Jenni Taittosen tarjoillessa. Pelikello näytti tällöin 33:51. Jalaksen kaikki kaikessa Maalivahti Sara Riskunmäki.
Sisu/p jatkoi otteluja heti perään APV:n asettuessa vastaan. Ottelu alkoi takellellen ja APV oli iskeä johto-osumankin, mutta Sisun maalivahti Pinja Ristolainen oli itse varmuus tilanteessa. Ottelun avausmaali syntyi 5:29 Jenni Taittosen tehdessä Ira Nurmelan syöttäessä 1-0. Vain puolitoista minuuttia myöhemmin Taittonen iski Maria Saarijärven toimiessa syöttäjänä. Ja vain 27 sekuntia ennen puoliaikaa Johanna Hallasuo teki 3-0 Taittosen syötöstä. Ottelu ratkesi toisella jaksolla Sisun tyttöjen alkaessa syötellä maltilla ja tehokkaasti takaviistoon ja poikittain vastustajan maalilla. Tuloksen olikin toisella jaksolla maalipeijaiset Maria Saarijärven tehdessä 4, Krista Välimäen tehdessä 3 ja Jenni Taittosen viimeistellessä kaksi osumaa. Ottelu päättyi lopulta 12-0 Sisulle.
Aamun pommi putosi sitten Jalaksen syliin, kun Sisu/v voitti sen 1-0 lukemin äärimmäisen tarkalla ja hyvällä joukkuepelillä, sekä onnistuneilla yksilösuorituksilla. Ottelun ainokaisen teki pelikellon näyttäessä 16:55. Maalintekijänä oli Taija Luoma Jessica Vilppulan syöttäessä. Ottelussa oli molemmilla joukkueilla mahdollisuus lisäosumiin, mutta Sisun maaliin tullut Laura Kokko ja Jalaksen Sara Riskunmäki pelasivat loistavan ottelun. Sisun tytöistä kaikki pelasivat erinomaisesti, mutta Minna Mäenpään erinomaiset haastamiset ja laukaukset antoivat kotijoukkueella useasti tärkeitä lisävoimia ja ilonkiljahduksia, mitä joukkue tarvitsi taistellessa tärkeistä pisteistä. Erinomainen ottelu; ilon kautta, kuten sovittiin ja naurulla että riemulla ei ollut rajaa, ei katsomossa, ei kentällä, saatika sitten pukukopissa.