Sisulle rökälelukemat

Kotijoukkue hallitsi ja kiusasi ensimmäisen jakson sarjajohtaja SIF:ä häviten ottelun lopulta 1-7 lukemin. Tauolle mentiin Sisun ollessa 1-2 tappiolla. Sisun maalin teki Pekka Palohuhta.Sisun edustus lähti hyvin valmistuneena kaatamaan sarjajohtajaa, mutta toisin kävi. Vierailijat syttyivät pelaamaan toisella jaksolla ja juoksivat kotijoukkueelta jalat alta. Loppunumerot tytlyt 1-7.

Ottelun alku, erityisesti ensimmöäiset 20 minuuttia oli Sisun täydellistä hallintaa. Kotojoukkue siirtyikin ensi kertaa kauden aikana johtoasemaan pelikellon näyttäessä 11 minuuttia. Antti Peltosen lähettämän avaus tavoitti Pekka Palohuhta, joka jatkoi pelivälineen päällään maaliin. Sisun peli vauhdittui entisestään maalin jälkeen ja 14 peliminuutilla Simon Enstrand sai venyä parhaimpaansa SIF:n maalissa, kun Vesa-Matti Tulisalo pääsi koittamaan maalintekoa. Tästä viisi minuuttia, antoi Tommi Harju erinomaisen keskityksen maalille, jossa korkeuksiin oli noussut Pekka Palohuhta. Pusku jäi kuitenkin voimattomaksi ja Enstrandilla oli helppo työ poimia pallo kiinni. Paras teko paikka tuli Tommi Harjulle 26 peliminuutilla, kun Juha Jaakonaho ajeli oikealta harhautellen koko SIF:n reunustan ja alakerran sekaisin. Harjun laukaus 10 metristä ajautui kuitenkin yli maalin.

SIF:n tasoitus oli halpa, sillä maalille lauottu kulmapotku pyörähti Sisun omista pelaajista maaliin etukulmalta. SIF:n ensimmäinen varsinainen maalitilanne tuli 31 peliminuutilla, kun joukkueen Marcun Mäkynen pääsi koittamaan ruutinsa märkyysastetta kuudentoista alueelta. Märkää oli ja maalivahti Jouni Pyylampi torjui laukauksen. Ottelun 36 ja 37 peliminuutilla Juha Jaakonaholla oli kaksi erinomaista maalipaikkaa, mutta tuloksetta. Viisi minuuttia ennen jakson päättymistä Tommi Harju latasi pallon rimaan ja kakkospallo pyörähteli maaliviivoilta Pekka Palohuhdan jaloista SIF:n maalivahdille. ja ansaittu johtomaali jäi syntymättä. Ja kuin salama kirkkaalta taivaalta siirryttiin SIF:n johtaessa tauolle, kun 43 peliminuutilla annettu vaparin ripari ajautui Michael Marisille, joka viimeisteli 2-1 voittomaalin.

Toisen jakson alku minuutit (2) oli Sisun hallintaa, mutta toisen maalin toisintona vaparin jälkitilanteesta Miika Määttä siirsi vierailijat 1-3 johtoasemaan. Tämän jälkeen Sisulla oli vielä viidentoista minuutin etsikkoaika, mutta näennäinen hallinta ei tuottanut tulosta. Ottelun loppuhetkillä vierailijat komistelivat lukemat turhan mairitteliviksi, sillä miimeistelyissä onnistuivat vielä Marcus Mäkynen (69), Marcus Bärden (74) ja kahdesti Toni Keskitalo (77,78).