Sisulle tappio paikallispelissä

Sisun ja SeMin B-junnut kohtasivat toisensa parin, kolmen vuoden tauon jälkeen. Kotijoukkue SeMi oli 3-1 lukemin Sisuttaria vahvempi. Tauolle mentiin samoissa lukemissa.Ottelu alkoi kutkuttavissa tunnelmissa ja molempien joukkueiden valmentajillakin oli sanottavansa ottelun fiilistelyssä. Sisun tytöt hätkähtivät hivenen, kun SeMin edustusjoukkueesta asteli kolme (toki kaikki B-ikäisiä) pelaajaa kentälle vahvistamaan joukkuetta. Toki pelin hengessä täysin ymmärrettävää, että he siellä pelasivat. Toivottavasti he saavat pelata myös jatkossakin kaikki ottelut, jotta joukkue pystyisi taistelemaan sarjapaikan ykköseen Seinäjokelaisella yhdistelmälle kaudeksi 2012.
Ottelu alkoi SeMin pallonpyörityksellä, mutta ensmmäiset kaksi maalipaikkaa siunaantui Sisulle, ensin Jenni Taittonen pääsi läpi toisella minuutilla ja 13. minuutin kohdalla Maria Saarijärvi kokeili SeMi vahtia, mutta molemmilla kerroilla hän veti pitemmän korren.
Vartin pelin jälkeen SeMi sai vapaapotkun, jonka SeMi ykkösavut Maija Ristimäki ja Sanni Reinilä juonivat pallon maaliin. Lähes tulkoon seuraavasta tilinteesta Hanna Makkonen vapautti Jenni Taittosen maalintekoon, mutta pallo osuikin tolppaan. Jatkopallon hoiteli verkon perukoille hienosti Siiri Hyytinen. 2-1 lukemat tulivat Sisun puolustuksen avituksella ja 3-1 lukemat rangaistuspotkusta.
Ottelun toinen jakso oli lähinnä molemmilta joukkueilta pallon siirtelyä ja peliajan loppumisen odottelua.