Pojat talvileirillä

Sisun P-06/07 joukkueesta neljä poikaa Ilmari, Jere, Seeti ja Jesse viettivät riemukkaan leirin Sauvon Ahtelassa Varsinais-Suomessa. Leiri oli osa TUL:n läntisen alueen nuorisotiimin toimintaa. Tällä kertaa leirin teemana oli Italia. Leirillä oli ohjelmassa mm. ferrarilla (pulkalla) ajoa, hankifutista, alamäkilaskua pulkilla, kokkisota ala pizzaretti ja paljon muuta mukavaa.

Leirille saavuttiin perjantaina klo 19.00 mennessä. Paikalli oli jo muutama lähialueen asukas, kun Seinäjoen suunnasta kaksi vihreää Italian ihmettä saapui leirialueelle parin porilaisen kera. Ohjelmassa oli majoittautuminen, tutustumisleikkejä ja teeman mukaiseen värimaailmaan sonnustautumista.

Lauantaina aamu alkoi klo 8.00 herätyksellä, jonka jälkeen suunnattiin aamupalalle ja pesulle. Tämän jälkeen vietettiin aikaa reippaasti ulkoillen aina lounaaseen saakka. Ohjelmassa oli perinteisiä leikkejä ja pelailuja. Sen lisäksi vallattiin Sauvo mutkamäki. Siinä oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun Sisun pojat tulivat mäkiä alas, kuka milläkin tyylillä. Keväinen talvisää hemmotteli ulkona olijoita ja reippailun jälkeen maistuikin Italialainen spagethibolognese.

Lounaan jälkeen siirryimme ruokalevolle. Hyvän levon jälkeen oli aika jälleen liikkua ennen illan sisäohjelmia. Tässä vaiheessa kävimme ohjaajien kesken palaveriä, että miten tämä kaikki oikein saadaan mahtumaan päivään ja saunassakin käydään vielä ennen illan Milanon muotiviikkoja. No kuinka ollakkaan tällä porukalla onnistuu vaikka mikä, sillä niin vaan laitettiin homma pakettiin päästii päivän pelien päätteeksi Italialaiseen keittiöön ja Milanon muotiviikoille.

Formalakisojen jälkeen pelattiin hankifutista…

Tämä tarina päättyy tähän ja huomenna lisää. uuden jutun aiheet tulevat Italialaisesta keittiöstä ja Milanon muotiviikoilta.